Heti 2x járok kondizni mit tanácsoltok h milyen táp. Kiegészítőt vegyek edzés előtt ill után?
Nemrég kezdtem el edzeni, nem akarok vele úgymond nagyobb dolgot elérni, de ha pár kiló feljönne rám (izomban ) az tök jó lenne. Ennek megfelelően milyen táp.kiegészítőt ajánlatok ? amit edzés előtt és után kell meginni? Nem innám minden nap csak ezen a két napom így is lenne értelme? Ezt legfőképp azért szeretném mert ilyenkor nem tudom bevinni a megfelelő CH-t meg a fehérjét.
Előre is köszi egy 19éves lány :)
az étrendet kéne előbb rendbe rakni.
ha ch is hiányzik akkor dextróz is kéne és edzés utánra a tejsavó a legjobb.
mivel sok infót nem tudsz ezért ezt olvasd el ha túl vagy rajta jöhetnek a kérdések ha lesznek.
írd már be hogy bodybuilder alapismeretek mert valamiért nem jön be nálam az oldal pedig be akartam linkelni.
még egyszer mert rossz a link
nekem igen :/
Főleg h hétfőnként és péntekenként egybe vannak tartva az órák és csak 1x lehet enni jobb esetbe kétszer :S
köszönöm annak a f asznak aki lepontozta a válaszaimat,értelmes választ nem tud adni de a másikat lepontozni marha jó.
legyen jó napod,nagyobb sikered ne legyen az életben mint az hogy nyomtál rám egy pirosat,ezzel a pirossal aztán marha sokra vitted gratula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!