Mit tanácsoltok ebben?
20 éves vagyok 165-167 cm magas és hát egy ideje elkezdtem zenélni(Rock,tehát érthető),aminek az lett az eredménye,hogy igen csak elhíztam-kb 80-83 kg- régen sokat kondiztam,viszont most fogyni szeretnék,és lassacskán átgyúrni magamat,erősödni,újjászületni.
Tanácsokat szeretnék kérni ezzel kapcsolatban.
Miből sokat,miből kevesebbet...(Edzés terén is,nem csak étkezésben)
Eddzés terén annyi a fontos hogy súlyzós eddzések mellé aerob edzzéseket is iktass be (1óra séta kényelmes tempóban megállás nélkül) akár napi rendszerességgel. A Súlyzós eddzések során nem kell semmit máshogy csinálnod mint régen attól hogy most fogyni szeretnél. (feltéve hogy régen jól csináltad :) )
Étkezés azt hiszem egyértelmű. A részleteket mindneki magának tudja kitapasztalni. -1kg / hét a normális és egészséges csökkenés. Tiszta kaja a lényeg és szigorúan korlátozott szénhidrát mennyiség, mondjuk 80gramm naponta amit lehet növelni/csökkenetni ha hetekig nem csökken a súlyod vagy túl gyorsan csökken (ugyanis ilyenkor főleg izomból vesztessz). De sosem pár nap vagy 1hét alapján kell itélni, hanem mondjuk havonta korrigálni.
És mi a vélemény arról,ha edzések előtt veszek be carnitint?
Meg van itthon még fehérjém...:)
Ha van otthon carnitin akkor biztosan tudod mi az és hogyan kell szedni :D
Nekem nicns vele tapasztalatom, de nélküle kezdeném el és ha nélküle is menne a fogyás akkor felesleges ha meg nem lennék eredményes akkor próbálkoznék kiegészitökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!