Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Flabelos nektek mennyire hatott?

Flabelos nektek mennyire hatott?

Figyelt kérdés

Csak az írjon aki használta. Rosszindulatuak ne itt kotlassanak.

Nektek volt tőle izomlazatok? Elkezdtem flabizni és érzem tőle a kezemet lábamat. Rezgés közben kesszuras szerű fájdalmaim vannak, mikor leszallok elnehezulnek az igenybevett vegtagjaim, némi borpir is jelentkezik. Ez mind a flabelostol Van?

2014. febr. 2. 22:17
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

A munkámnak élek, és rengeteget sétálok, ami csak a vádlimon látszik szépen, 161 cm vagyok és 54 kg :) Lehet nem az izomnak köszönhető....de sokkal keményebb a combom, mások szerint is :) Nem arról van szó, h nem szeretek mozogni, csak tőlünk a legközelebbi kondi 1 órányira van, az oda-vissza 2 óra, ha még ott vagyok csak 2 órát...az 4 óra kiesés...általában csak este érek rá mozogni, és mivel fiatal vagyok, és sok errefelé a kóbor kutya, meg a beszólogatok, eléggé elment tőle a kedvem :/

Kedves kérdező: Nekem is van tőle izomlázam. Ha jelentkezik a fájdalom, akkor vegyél kicsit vissza a fokozatból, vagy hajlítsd be a térded :) Rá is ülhetsz, a lábaid legyenek kinyújtva spiccbe, legalább a popsiddal 1magasságban, a kezeiden támaszkodj, amik szintén a flabéloson vannak :)

2014. máj. 10. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!