Flabelos nektek mennyire hatott?
Csak az írjon aki használta. Rosszindulatuak ne itt kotlassanak.
Nektek volt tőle izomlazatok? Elkezdtem flabizni és érzem tőle a kezemet lábamat. Rezgés közben kesszuras szerű fájdalmaim vannak, mikor leszallok elnehezulnek az igenybevett vegtagjaim, némi borpir is jelentkezik. Ez mind a flabelostol Van?
Igen,ez attól van hogy szrrá rázzák a tested...
Ismerek olyat aki járt hónapkig,de semmi fejlődés.Ja és neki is fájdalmai voltak..
Egyedül azok rosszindulatúak, akik lehúzzák a pénzedet ilyen átverés kamu baromságokért.
Just sayin' :)
"flabizni"
lenézem mindazt, aki bedől bármi olyan hülyeségnek, amivel valaki szerint "forradalmian" megspórolhat rengeteg munkát.
Nincs könnyebb út. Étrend, és normális edzés van. Te meg megérdemled a "flabit".
Elmondok egy sztorit erről a forradalmi lóf..szról. Évek óta vannak ilyen rázópadok. A teremben is van, ahova járok, néha 1-2 dagadt fostalicska rááll hullámoztatni a háját. Egyszer ráállt egy kecsua faszi, rezegtette magát pár percig. Miután leszállt a következőt mondta a másik peruinak.
"Kva jó ez a gép, de soha többé nem állok rá! Összerázta a vérkeringésemet! Éreztem, hogy besűrűsödik a vérem! De amúgy kva jó gép!"
Én az otochilire szavazok! Az legalább ekkora pénzkidobás, de legalább éget, mint a tűz xDD
A flabelos olyan elven működik, hogy kibillenti a testet az egyensúlyból. Ennyi erővel a delikvens egy mosógépre is felülhetne, vagy - aztakvaeget - elmehetne sétálni.
A flabelos kb akkor növel izomzatot, ha kikapcsolt állapotban azon csinálsz deadliftet vagy guggolást. Ha elég állat vagy, akkor hadd rezegjen, de akkor én felelősséget nem vállalok senkiért.
Flabelos gépen 1-lábas guggolás!
Még tisztelném is!
Tessék itt van egy diéta is a flabi mellé, ez illik hozzá leginkább.
Tudjátok, fogyás 70% étrend, 30% sport!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__53..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!