Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Flabelos nektek mennyire hatott?

Flabelos nektek mennyire hatott?

Figyelt kérdés

Csak az írjon aki használta. Rosszindulatuak ne itt kotlassanak.

Nektek volt tőle izomlazatok? Elkezdtem flabizni és érzem tőle a kezemet lábamat. Rezgés közben kesszuras szerű fájdalmaim vannak, mikor leszallok elnehezulnek az igenybevett vegtagjaim, némi borpir is jelentkezik. Ez mind a flabelostol Van?

2014. febr. 2. 22:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Igen,ez attól van hogy szrrá rázzák a tested...

Ismerek olyat aki járt hónapkig,de semmi fejlődés.Ja és neki is fájdalmai voltak..

2014. febr. 2. 22:54
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

Egyedül azok rosszindulatúak, akik lehúzzák a pénzedet ilyen átverés kamu baromságokért.

Just sayin' :)

"flabizni"

2014. febr. 2. 23:06
 3/31 anonim ***** válasza:
'mennyire hatott' - mi lenne a hatás? :D
2014. febr. 2. 23:08
 4/31 anonim ***** válasza:
97%
Nekem tök jól hatott, mert én nem használtam és csináltam helyette értelmeset. Így nagyon hatásos. Tuti módszer, ajánlom mindenkinek. Még étrendre is maradt pénzem.
2014. febr. 3. 00:12
 5/31 anonim ***** válasza:
93%

lenézem mindazt, aki bedől bármi olyan hülyeségnek, amivel valaki szerint "forradalmian" megspórolhat rengeteg munkát.

Nincs könnyebb út. Étrend, és normális edzés van. Te meg megérdemled a "flabit".

2014. febr. 3. 00:53
 6/31 anonim ***** válasza:
ugyanezt éreznéd, ha a mosógépre állnál centrifuda közben...
2014. febr. 3. 10:39
 7/31 Dogmatix91 ***** válasza:
95%

Elmondok egy sztorit erről a forradalmi lóf..szról. Évek óta vannak ilyen rázópadok. A teremben is van, ahova járok, néha 1-2 dagadt fostalicska rááll hullámoztatni a háját. Egyszer ráállt egy kecsua faszi, rezegtette magát pár percig. Miután leszállt a következőt mondta a másik peruinak.

"Kva jó ez a gép, de soha többé nem állok rá! Összerázta a vérkeringésemet! Éreztem, hogy besűrűsödik a vérem! De amúgy kva jó gép!"

Én az otochilire szavazok! Az legalább ekkora pénzkidobás, de legalább éget, mint a tűz xDD

2014. febr. 3. 11:18
 8/31 anonim ***** válasza:

A flabelos olyan elven működik, hogy kibillenti a testet az egyensúlyból. Ennyi erővel a delikvens egy mosógépre is felülhetne, vagy - aztakvaeget - elmehetne sétálni.

A flabelos kb akkor növel izomzatot, ha kikapcsolt állapotban azon csinálsz deadliftet vagy guggolást. Ha elég állat vagy, akkor hadd rezegjen, de akkor én felelősséget nem vállalok senkiért.

2014. febr. 3. 15:40
 9/31 anonim ***** válasza:
93%

Flabelos gépen 1-lábas guggolás!

Még tisztelném is!

2014. febr. 3. 15:46
 10/31 anonim ***** válasza:

Tessék itt van egy diéta is a flabi mellé, ez illik hozzá leginkább.

Tudjátok, fogyás 70% étrend, 30% sport!

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__53..

2014. febr. 4. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!