Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért annyira "jó" a flabélos?

Miért annyira "jó" a flabélos?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy KI_ASZOTT SZAR és, hogy SEMMIT nem ér.

De akkor miért van egy csomó ember (ismerőseim is vannak) akik kipróbálják és azt mondják, hogy érezték, hogy dolgozik az izmuk, meg átmozgatja őket...

Fejlődést még nem láttam, de jó páran dicsérték.

Miért?

2014. jan. 16. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltételezem,egyik se volt valami sportos ember..
2014. jan. 16. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

azért mert működik, kibillent az egyensúlyodból és hogy megtartsd azt, ahhoz dolgozik az egész testedben minden izom... mondjuk a dolgozik az erős szó erre... szóval arra amire kitalálták arra tökéletesen működik, de felesleges érte 100ezreket kifizetni... ha az ember ilyen rázkódást akar a centrifugáló mosógép tetejére is felállhat :D...

Amúgy sok nagyon nagydarab koxos uriembert és hölgyet is láttam már akik pl levezetésnek használják egy kiadós edzés után.

2014. jan. 16. 23:29
 3/3 anonim ***** válasza:

"hogy érezték, hogy dolgozik az izmuk, "

Sperseus leírta (és mint oly sokszor, vagy hát mit is mondjak én mindig egyetérte vele, most is igaza van).

"meg átmozgatja őket..."

A masszázs is átmozgat, a traktor / Ikarus busz motorjának vibrálása is átmozgat ÉS a flabelosz is. Én kölyöktacskó koromban a régi orosz nukleáris üzemű mosógép centrifugálását éreztem szívmelengetőnek. Egyszerűen jólesett.

Létezik olyan hagyományos lazító gyakorlat taoista hacművészetekben, qigongban ami nem más mint egyenes, függőleges háttal (helyes testtartással) ellazított felsőtesttel laza, dinamikus térdből való rugózás végső soron. Bizonyos rezgés egyszerűen.. úgymond jólesik vagy akár jó is (valamire).

Ezek után el lehet képzelni, hogy valaki szereti az ilyen gépet. Egy komoly edzés után is jól átrázhatja az izmokat, ezzel kicsit masszírozhatja a belső szerveket.. ezek tök jó dolgok lehetnek.

De hát ez egy kiegészítő gyakorlat gépesített verziója, tehát akármilyen kellemes, még mindig nem edzés, viszont edzés helyett reklámozzák, így sajna tényleg 's.zar' :D

De ma már minden sz.art be lehet csomagolni és el lehet adni, miért jó? Mert biznisz azért van benne (sajnos).

2014. jan. 17. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!