Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Flabelos nektek mennyire hatott?

Flabelos nektek mennyire hatott?

Figyelt kérdés

Csak az írjon aki használta. Rosszindulatuak ne itt kotlassanak.

Nektek volt tőle izomlazatok? Elkezdtem flabizni és érzem tőle a kezemet lábamat. Rezgés közben kesszuras szerű fájdalmaim vannak, mikor leszallok elnehezulnek az igenybevett vegtagjaim, némi borpir is jelentkezik. Ez mind a flabelostol Van?

2014. febr. 2. 22:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Azta, mekkora arcok vannak a fogyi kategóriában!
2014. febr. 4. 15:25
 12/31 anonim válasza:
én is használom a flabit naponta 10 percet 18-ason, 20-ason. keményebb a comb tőle, könnyebb a mozgás általa, fittebb az ember a használatával. a hasamból még nem ment le általa. 1-2 kiló pedig lemehetne. akinek ritkán vannak székelései hetente csak, annak is jó a flabi, sűrűbben fog vécére járni. átmozgatja a beleket is. azoknak ellenjavalt a flabi, akiknek bármiféle eszköz, tárgy van a testükben betéve, beültetve. műtétek után sem javasolják a flabit. mensi alatt sem.
2014. febr. 5. 06:46
 13/31 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, hát még ha edzenél.. Egyszer majd próbáld ki azt is milyen, amikor rendesen végig tolsz egy lábedzést, vagy végig zsákolsz egy box edzést.

Ha a flabi bejött, akkor egy igazi edzés után el fogsz szállni az érzéstől ;)

2014. febr. 5. 07:23
 14/31 anonim ***** válasza:
A séta is átmozgatja a beleket, meg a vérkeringést. Whoa, ez esetleg senkinek nem jutott eszébe? Most én tényleg nem akarok a rohadt g-ci odamondogatós lenni, de azért gondolkodjunk már. Komolyan napi 10 perc óriásvibrátortól fogunk mi fittek lenni, vagy attól, hogy kimegyek a levegőre sétálni, futni, a játszótérre húzódzkodni meg az edzőterembe szabad súllyal mozogni? Szerintem elég egyértelmű.
2014. febr. 5. 16:32
 15/31 A kérdező kommentje:
Értem én a sok negatív kritikát 360ezres gép vagy 10p/ 700ft sok embernél irigyseget szül.
2014. febr. 5. 17:44
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem az ára miatt savanyú a szőlő drága :D Mellé ment az öv alá szánt ütésed. De csináld csak, ha akarod. Nem tudom, ki emlékszik még Mágnesmatracmacára. Na jelenlegi delikvensünk pont olyan, hagyjuk csak, hagy csinálja, amit akar, úgyis jobban tudja.

Mellesleg gondolkozom én is egy hasonlón, csak még a gerincem megvan hozzá, hogy visszafogjon, de talán majd én is kitalálok egyszer egy ilyesmi gépet. Mondjuk úgy edzetnék embereket, hogy közben lesokkolom őket. Így az is nehezebb volna. Mondanák is a végén, hogy elfáradtak tőle, milyen hatásos.

2014. febr. 5. 19:28
 17/31 anonim ***** válasza:

Nem irigység van, hanem az embereknek is van ősi 'hüllő' agy központjuk.

Ez pedig, minden jólneveltségünk ellenére azt mondatja velünk, hogy a gyenge, beteg egyedeket tépjük szét.

Ez van, a gyerekek ezért cikizik a kövéreket, ezért csúfolják a valaki kicsit különc.

Na Kérdező, te a flabeloszoddal a legnymvadtabb nyomi kategóriába kerültél. Ezt nem bántásból írom, de még a kocogók is lenéznek (pedig.. a kocogó csajok sem éppen a fantasztikus edzéstechnikai ismereteikről híresek..)

De te a rezgő géppel alulmúlod őket is.

Nem irigykedik senki, egyszerűen csak zavarsz minket, így társadalmi szinten.

DE nekünk meg fejlődnünk kell abban, hogy a különc 'nyomikat' is toleráljuk, ugyanis senki sem tökéletes. Meg nem vagyunk hüllők, hogy széttépjünk másokat.

Engem személy szerint nem a nyomiság zavar a flabeloszosokban. Leírom mi.

Budapesten élek, igen nagy város. Sok flabi 'edzés' van. Járnak is rá csajok.. nem kell félteni őket..

Budapesten van Magyarországon egyedülálló taoista gyógytorna és önvédelem. Tehát ebben a városban lehet elmenni egy gyógyászati egyesülethez, és erősíteni a nők törékeny hormonrendszerét, visszaszerezni a szexuális fiatalságot (vagy megtartani azt), megerősíteni a mély izomzatot (olyan dolgok ezek amiket szinte sehol máshol nem lehet tanulni..) ÉS még ráadásul talán a leghatékonyabb önvédelmi edzést is itt lehet tanulni, ami kimondottan direkt jó nőknek is, mert lágy stílus. Hogy a kocogó csajokat ne erőszakolják meg este.. csak ekkora jelentősége van a témának.

Na szóval, és akkor azt látom, hogy profi edzők, akik az életüket tették arra, hogy király dolgokat oktassanak (én tehetséges harcművész vagyok, rohadt jól tudnék érvényesülni küzdősportokban, akár sikeres versenyző lehetnék, vagy bármely harcművészetben az élmezőnyben lehetnék DE nekem a legjobb kell, márpedig ez a legjobb) és ezek az igen elszánt, nagyon jó képességű edzők éheznek.

Amíg a flabeloszosoknak pattan 10percenként 700 forint a semmiért, csak azért hogy néhány csajnak a háját átrezonálják, addig a profi edzők, akik mögött egy élet rutin és tapasztalat van, a legjobbak abban amit csinálnak, potom pénzért nyújtanak olyan szolgáltatást amit máshol meg sem lehet kapni csak náluk, ők éheznek.

Hát tudjátok, tudom hogy illuminátus söpredék butítja az embereket, de aki annyira egyszerű, hogy tényleg képes flabizni elmenni.. amikor annyi JOBB edzésre lenne lehetősége, a SAJÁT érdekében, az kérem szépen, jelen életében talán tényleg menthetetlen :)

2014. febr. 5. 19:30
 18/31 anonim ***** válasza:

Ddrake - efitnesz már van, lemaradtál. De pl. botulotoxint fecskendezel a páciensbe, na úgy feszítse meg az izmait, az milyen nehéz lesz :D

A karját nem tudná felemelni, mert idegmérget kapott :D

Az milyen edzés. Ha csinál egy fekvőtámaszt akkor ő igazi szupermen :D

2014. febr. 5. 19:31
 19/31 anonim ***** válasza:

Irigységet?

Havi 11ezret fizetek a város legjobb edzőtermébe heti 3 alkalomért. Rámegy az ösztöndíjam fele, de legalább haza bírok cipelni két karton ásványvizet a 2 km-relévő boltból 54kilósan.

2014. febr. 7. 09:41
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Juj, a pénz miatt marhára irigykedek ám azokra, akik megengedhetik.... Mert a kondibérlet, a napi egy kiló színhús, és a kiegészítők olcsó dolgok.... :D

Ha te ettől különbnek érzed magad, akkor csináld, csak tudd, hogy egy átlag kondis jóval több időt és energiát áldoz erre, szóval feleslegesen ne telj el magaddal.

2014. febr. 7. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!