Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Flabelos nektek mennyire hatott?

Flabelos nektek mennyire hatott?

Figyelt kérdés

Csak az írjon aki használta. Rosszindulatuak ne itt kotlassanak.

Nektek volt tőle izomlazatok? Elkezdtem flabizni és érzem tőle a kezemet lábamat. Rezgés közben kesszuras szerű fájdalmaim vannak, mikor leszallok elnehezulnek az igenybevett vegtagjaim, némi borpir is jelentkezik. Ez mind a flabelostol Van?

2014. febr. 2. 22:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

[link]

Komolyan, van a kocsiban ülésfűtés, meg masszírozó (ugye ugye az irigy kis csórók). Mindjárt kitalálom, hogy én sok reggel sporttal kezdem a napot, mert az is rezget és még meleg is, az meg majdnem olyan, mint a szauna, és hát egyesek ugye azt is sportnak tartják.

2014. febr. 7. 10:03
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem érzem magasabbrendunek magam a flabelostol, de van értelme. Normális edzés után, izomlaz után jobb a semminel. Itt vki írta a kondi bérletet... Xd inkább veszek 200ert meg hitelre is egy kondigepet vagy súlyzós szettet paddal, mint hogy bérletre koltsek. 2ev alatt megterul. Flabelos bérlet annyiban megeri, hogy ott a gép nem egy merő mocsok az izzadsagtol+ altalaban egyedül vagy, nem kell alkalmazkodni vagy beegni mások előtt. Abban igazatok van, hogy fejlődés nics rendes edzés nélkül. Erre jönnek a kiegészítő "kezelesek": flabelos, szauna, gozkabin, masszázs.
2014. febr. 7. 19:37
 23/31 anonim ***** válasza:

"Flabelos bérlet annyiban megeri, hogy ott a gép nem egy merő mocsok az izzadsagtol+ altalaban egyedül vagy, nem kell alkalmazkodni vagy beegni mások előtt."

"Normális edzés után, izomlaz után jobb a semminel."

Aha..

Tehát nyújtás helyett, a tested lerázása helyett flabizol, mert jobb a semminél és mert nem izzadják össze mint a kondigépeket.

(seems legit) :)

2014. febr. 7. 21:29
 24/31 anonim ***** válasza:

Jól van, kiszálltam. Full buta vagy :D

Nem tudom, próbálkozz a flabélosszal, hátha erősebb meg karcsúbb leszel tőle, de én ha a seggem akarom rázatni, akkor telefonálok a pasimnak és megoldja ingyen.

2014. febr. 7. 22:05
 25/31 anonim ***** válasza:

Igen, az emberek csupán azért járnak konditerembe, mert nem jöttek rá, hogy vesznek egy kondigépet, azt csók....

Az egy dolog, hogy te annyi gyakorlatot ismersz, amennyit egy gépen el lehet végezni, de attól még nincs olyan multifunkciós gép, sem annyi otthonra vehető súly, amivel olyan jól tudnál edzeni, mint egy konditeremben. De mondjuk én vagyok a hülye, hogy koptatom a billentyűzetet :D

2014. febr. 7. 23:56
 26/31 anonim válasza:
megvettem a gépet, 2 hét alatt, nagyon sokat fejlődött a pocim tőle, nagyon hálás vagyok neki!! :)
2014. máj. 6. 22:23
 27/31 anonim ***** válasza:
hát ki mit nevez fejlõdésnek...
2014. máj. 7. 08:16
 28/31 anonim ***** válasza:
A kondipark/játszótér tök ingyen van, ha oda lemész edzeni, lesz olyan eredménye, mint állítólagosan a flabelosnak, sőőőt, még formád is lesz tőle, nem pedig csak zsírgiliszta alakod, mint úgy alacsony intenzitású kardiótól általában :D
2014. máj. 7. 09:48
 29/31 anonim válasza:
A fejlődés azt jelenti nálam, h sokkal izmosabb a combom :)meg az "oldalzsírom" lement szépen :D normál alkatom van, 3 kg-ot akartam fogyni, meg hasra kicsit izmosodni...napi 40 percet használom, nekem bejött, mert amúgy nincs időm elmenni kondizni :D
2014. máj. 10. 01:07
 30/31 anonim ***** válasza:

az ne is zavarjon, hogy lehetetlenségről beszélsz... ahhoz, hogy sokkal izmosabb legyen a combod, tömegnövelő étrendre lenne szükséged, nem tudsz izomtömegben nőni, miközben fogysz... bármi változást tapasztalsz magadon, azt vagy bebeszéled magadnak, vagy egyszerűen eddig a nulla testmozgás mellé is hatalmas előrelépés, hogy most lötyögteted a hájadat és a szervezeted ledobott egy csomó vízfelesleget...

De ne aggódj, a szervezeted relatív hamar megbosszulja majd, hogy minden kiskaput megkeresel csak mozogni ne kelljen...

2014. máj. 10. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!