Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék 4-5 kilót 3...

Fogyni szeretnék 4-5 kilót 3 hónap alatt, de hogyan?

Figyelt kérdés
Igazából rendszeresen sportoltam,de kollégista lettem és semmi lehetőség sincs semmilyen fajta sportolásra,ami viszont szomorú dolog szerintem.3 hónap szeretnék lefogyni ,vagyis visszaszerezni az alakomat.Úgy mentem el a kollégiumba,hogy 55 kg vagyok .. És fél év alatt feljött 5 kiló..:( és látszik,mit csináljak?az is elég lenne ha mondjuk itthon péntek szombat vasárnap sportolnák?végülis több mint a semmi,nem?174 cm vagyok és 60 kg,15 éves lány..Egy nap hány kaloriát vigyek be?
2014. jan. 28. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:

1600-1800kcal diéta.

De a legjobb ha nem a kalóriát csökkented, hanem megtartod a napi szükségletedet és sportolsz, futsz este vagy reggel, vagy biciklizel.

A lényeg, hogy a napi energiaszükségleteden felül használj el 500kcal-t naponta.

Csak egy kis matek: 1 kg tetzsír (ami testsúlyban több mint 1 kg, +víz stb.)

7700 kcal

Tehát ha napi 550 kcal sportolsz, akkor 2 hét alatt leadsz 1 kg zsírt, ami sacc. 2kg súly, tehát 1 hónap alatt lemegy rólad az 5 kg.

Ha ehhez még az étrendedet is rendbe teszed, tehát a CH-t elhagyod, vagy reggel viszed be, akkor még jobb eredményed lesz.

Ne egyél kenyeret, chipszet, krumplit, tésztát, cukrot.

Egyél csirkemellett, pulykát, zöldséget és gyümölcsöt módjával! a fruktóz miatt, az is cukor. Ha a cukrot elhagyod (kenyér, tészta stb.), akkor a zsírból fog energiát szerezni sport közben a szervezeted.

2014. jan. 28. 11:20
 2/2 anonim válasza:

Szerintem, ha nincs időd sportolni hétköznap, akkor a legegyszerűbb, ha "számolod" a kalóriát. Könnyebb betartani, mint ahogy hangzik, bármit lehet enni, bár nem árt, ha az ember visszafogja a cukrot+szénhidrátot.

[link]

Ezzel az oldallal gyerekjáték, és be tudod állítani, hogy mennyit akarsz fogyni, stb. Szinte minden kaja benne van, csomagolt, amit otthon/koleszban eszel.

És próbálj egészségesebb nasira váltani, pl. szárított alma, vagy sózatlan mogyoró, persze csak mértékkel. :)

2014. jan. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!