Előbb kardió és aztán súlyzós edzés?
http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg
ezt a videót szeretném elvégezni itthon csak itt először jön a kardió és aztán a súlyemelés, de én azt olvastam, hogy először kéne a súlyemeléses gyakorlat aztán a kardió és így több zsírt égetsz..és ha előtte kardiózol jobban kifáradsz és esetleg nem bírod úgy a súlyzós edzést. Akkor csináljam először a súlyzós részét aztán a kardiót? Ez igaz? Vagy mindegy?
Ez nagyon modern dolog, mert láthatatlan a súlyzó amit használ.
Vagy olyan súlyzós edzés, ahol nincsen súlyzó.
Így mennyi értelme van a kérdésednek? Ez csak ugribugri.
De ha tényleg lenne egy nagy ellenállású (súlyzós, vagy saját testsúlyos) edzésed, akkor azért nem kardióznál előtte, mert a nagy ellenállású edzésnél szükséged lenne az izmaid csaknem teljes MEGFESZÜLÉSÉRE.
Ha kardiózol előtte, akkor már fáradtabbak az izmaid, vissza kellene venni a súlyból.
köszönöm a válaszokat:)
egyébként használ súlyokat..ha kicsit beletekersz
Igen, túlpörgettem azt a részt.
Szóval ez az az edzés, ami nem profi.
Ez úgy nézne ki a valószágban, hogy bemelegítesz, megcsinálod a Fegyencedzésből a képességeidnek megfelelő nehézségű gyakorlatokat, úgy hogy érezd is hogy dolgozol (mert 2 kilós súlyzók emelgetése nem igazán az edzés kategória, legalábbis nem lehet igazi súlyzós edzésnek nevezni).
Ha megvagy az erősítő edzéssel ami erősít is, akkor lehet nyomni kardiót, ha van benned még szufla, és a végére lehet hagyni a lenyújtó, gyógytornás, jógás elemeket.
Illetve mivel minden elemet, az erősítést, a kardiót és a nyújtást is lehet komolyan csinálni, így rögtön kapsz 3 edzőnapot is akár! És akkor mindegyiket meg lehet csinálni megfelelően, 1-1 óra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!