Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mért éreztem? Ez normális?

Boldogsággyerehaza kérdése:

Mért éreztem? Ez normális?

Figyelt kérdés

Első ilyen órám volt, csoportos edzés, bemutatkoztam, felvázolta mire figyeljek, de mondta hogy figyel rám és majd jön és korrigál ha rosszul csinálnám. Nagyon szimpatikus. Örültem, hogy találtam olyan edzést, amit férfi tart. Fontos hogy felnézzek az edzőre, mert igy keményen végigcsinálom az órát. És ez nála stimmelt!

Na és igen, a lényeg, rosszul csináltam, és ő jött és korrigált... És engem meg a hideg kirázott.. Mint aki elvesztette a fejét.. :D

Te jó isten :D igazábol tanulnom kellene, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre:)

Nem vonzódok hozzá ugye? :D Mitől rázott ki a hideg? Vagy csak ennyire szenzitiv lennék és vágyom a szeretre?

Szép napot nektek ;)

2014. jan. 17. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
Ezt adom. Nem szeretjük a fiatal nőket. Van bennük valami visszataszító, de magatokra ne vegyétek :D
2014. febr. 8. 14:17
 62/74 A kérdező kommentje:
???
2014. febr. 8. 14:41
 63/74 anonim ***** válasza:

Azaz ironizálok.

Mindenki szereti a fiatal, sportos nőket!

2014. febr. 8. 14:54
 64/74 A kérdező kommentje:

:D

Persze, ideig óráig.. De hiaba vallom magam komoly nőnek, csak fiatal vagyok..hozza képest.. És az ő tapasztalatával meg végképp..

2014. febr. 8. 15:02
 65/74 anonim ***** válasza:
Ne tedd, kérdező, mert bele fogsz szeretni, aztán csak szenvedés lesz a vége. Az ennyi idős pasik már nagyon tudják, mi kell a nőnek, mikor mit akar hallani, stb. Észre se veszed, és belezúgtál.
2014. febr. 8. 17:41
 66/74 *Glissade* ***** válasza:

De akkor mi értelme a kérdének?

Menj át máshoz edzeni, egy olyan oktatóhoz, aki tiszteli a vendégeit!

2014. febr. 8. 18:02
 67/74 *Glissade* ***** válasza:

A probléma megoltva!

Én azt hittem komoly kapcsolatot szeretnél vele, ezért nem tudsz dönteni.

23 évesen már lehetne annyi eszed, hogy tudd, ki mellé fekszel be az ágyba, kocsiba... ahogy tetszik!

De bárhogy is döntesz vállalnod kell a következményeit!

2014. febr. 8. 18:06
 68/74 *Glissade* ***** válasza:

NEKED kell vállalnod a következményeket! Nem nekem, nem a többi válaszadónak és még csak nem is a pasinak!

Nem dönthet senki hellyetted, de ha már döntesz olyan végkimenetelt válasz, amit várhatóan nem fogsz megbánni!

2014. febr. 8. 18:10
 69/74 A kérdező kommentje:

Vállalom is:) hol a probléma? Nem ertem a támadást?!:)

Nem fér bele a 20 ev korkulonbseg, ezért kapcsolat kizárva.

Szexkapcsolatbol is lehet érzelem, persze igazatok van es koszonom!

De en azt vallom itt, ebben a szituban, legyen az ember tisztában vele hogy mit akar es mi miert jo neki.. Ne fejvesztve csinálja.. Ahhoz tartsa magat amit eltervezett.. Céltudatos vagyok de nem hulye. Elvezet járhat nem? De amint rezeg a léc, kilépek..

Mert kellene 23 évesen jobban megvalogatnom? Nem a diszkóban eloszor látott hapsival megyek haza.. De ahhoz hogy ismerjem, kell vlm ilyen kapcsolat, ami viszont kockázattal jár. Ezt fejtettem ki fent. Észnél leszek!;)

2014. febr. 8. 20:50
 70/74 anonim ***** válasza:

Én még mindig támogatom, de szerintem én szánalmasan romantikus vagyok.. :D

Aczél.

2014. febr. 8. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!