Amikor először érzitek a babátokat, akkor onnantól már minden nap érzitek? Én mintha pénteken éreztem volna este lefekvés után először, de azóta nem minden este éreztem. Ez így normális? Azt is le tudnátok írni, milyen érzés pontosan?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 09:13
1/9 anonim válasza:
Amíg pici, az első mozgásait érzed akkor nem mindennapos, attól függ, hogy fekszik. Viszont ha már nagyobb, akkor mindennap érzed. Az első mozgások olyan furcsa buborékszerű pattogások, pillangós rezgések.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem tényleg azt éreztem. :) Sőt ma hajnalban először már kicsit határozotabb "rúgást" éreztem,de csak egyszer. :D Annyira jó érzés!!!!!
2013. nov. 27. 09:18
3/9 anonim válasza:
Nem. Volt úgy, hogy egy hétig semmi :-) A 21. héttől érzem minden nap. :-)
4/9 anonim válasza:
Sőt az is nagyban befolyásolja, hol van a méhlepényed. Ha mellső fali, akkor eleve később érezhető, és kevésbé intenzív az elején.
Bőven elég, ha a 21-22. hét környékétől érzed minden nap :)
5/9 anonim válasza:
16-17. héten éreztem először heti néhány alkalommal. Minden nap kb a 25. héttől.
6/9 anonim válasza:
Anyám figyelmeztetett hogy ha rám hasonlít akkor a mozgását sem nagyon fogom észrevenni, túl diszkrét voltam végig, volt hogy hetekig nem mozdultam meg utána is csak csiklandoztam erősebb sohasem voltam...
Mennyi hetes vagy?
7/9 anonim válasza:
14+2 hetesen éreztem egy pillanatra.
Legközelebb 14+5 hetesen, aztán 15 hetesen, na és onnantól lett minden napos. De van, amikor csak napi egyszer érzem, van amikor többször. Változó.
18 hkm
8/9 anonim válasza:
Én múlt héten éreztem először (16. hét), azóta kb kétszer, olyan mintha óvatosan megböknének ujjal. A kisfiamnál csak a 18. héten éreztem először, és őt sem minden nap.
9/9 A kérdező kommentje:
15 hetes vagyok.
2013. nov. 28. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!