Mért éreztem? Ez normális?
Első ilyen órám volt, csoportos edzés, bemutatkoztam, felvázolta mire figyeljek, de mondta hogy figyel rám és majd jön és korrigál ha rosszul csinálnám. Nagyon szimpatikus. Örültem, hogy találtam olyan edzést, amit férfi tart. Fontos hogy felnézzek az edzőre, mert igy keményen végigcsinálom az órát. És ez nála stimmelt!
Na és igen, a lényeg, rosszul csináltam, és ő jött és korrigált... És engem meg a hideg kirázott.. Mint aki elvesztette a fejét.. :D
Te jó isten :D igazábol tanulnom kellene, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre:)
Nem vonzódok hozzá ugye? :D Mitől rázott ki a hideg? Vagy csak ennyire szenzitiv lennék és vágyom a szeretre?
Szép napot nektek ;)
Kedves Kérdező, a korkülönbség az észérvek kategóriájába tartozik. Ha hallgatsz az észérvekre, nincs miről beszélni, mert akkor részedről korántsem annyira vészes a helyzet, mint gondolod. Ha nem hallgatsz az észérvekre, megint csak nincs miről beszélni, mert akkkor úgyis megy minden a maga útján. Innentől tehát nem a mi kompetenciánk.
Nekem csak egy rövidke hozzáfűzni valóm van, anélkül, hogy bármely irányba befolyásolni szándékoználak.
Hú, most láátom, hogy nem is egy, és nem is rövidke lesz a hozzáfűzni valóm. Szóval:
1.) A pasi 43 éves és egyedül van. Miért is? Nyilván eddig mindig volt olyan csaj, akit "javítani" kellett, ezért esze ágában se volt lekötni magát.
2.) Ezután is mindig lesz, akit "javítani" kell, és ha esetleg ezt nem is használná ki, te akkor is szarul fogod magad érezni.
3.) A pasi 43 éves és ha most 30-nak néz is ki, ez előbb-utóbb változni fog. Jellemzően 55 éves kora felé, amikor hirtelen kezd majd el öregedni.
4.) 20 év korkülönbség olyan teher, amivel napi szinten kell megbirkózni. Merőben más értékrend, merőben más ízlésvilág, merőben más erkölcsi mérce. (Nekem is volt ilyen kapcsolatom, s noha az ágyban remekül megértettük egymást, egyszerűen nem volt közös témánk, s ha volt is, nem tudtunk szinte semmit megbeszélni.)
Bocsi, nem lelombozni akartalak, csak a tisztánlátás érdekében mondtam el ezeket.
Be volt sértődve.. Vagyis inkabb túlságosan rajatszott, hogy nem erdekledodik irántam.. De kicsit átesett a ló túloldalára,, szomomra ez vicces :D
Megsértettem a hiúságát, hogy nem rajongtam körül a vasárnapi levelezés folytán.. :D
Szerdán, az edzésen nagyon kóstolgatott, ugyh nem tartott sokáig a sertodottsege.. :D
De ha ebből lesz valami, az csak szex:) eldöntöttem:)
Kapcsolatot amúgy sem akar szerintem a pasi!
Már csak azt kell átgondolnod mennyire vagy "úrihölgy", ha nem vagy az belemésza sexbe ha az vagy, akkor nem mész bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!