Mért éreztem? Ez normális?
Első ilyen órám volt, csoportos edzés, bemutatkoztam, felvázolta mire figyeljek, de mondta hogy figyel rám és majd jön és korrigál ha rosszul csinálnám. Nagyon szimpatikus. Örültem, hogy találtam olyan edzést, amit férfi tart. Fontos hogy felnézzek az edzőre, mert igy keményen végigcsinálom az órát. És ez nála stimmelt!
Na és igen, a lényeg, rosszul csináltam, és ő jött és korrigált... És engem meg a hideg kirázott.. Mint aki elvesztette a fejét.. :D
Te jó isten :D igazábol tanulnom kellene, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre:)
Nem vonzódok hozzá ugye? :D Mitől rázott ki a hideg? Vagy csak ennyire szenzitiv lennék és vágyom a szeretre?
Szép napot nektek ;)
Igen, lesz. Viszont legközelebb csak szerdán megyek.
De tegnap volt... :D
*voltam :D :D
És tenyleg, még jó, hogy segítesz elvonatkoztatni... 👌🙏😄
Rendes vagy :D
Jaj.. én vagyok a rossz.
Nekem is volt edzésem tegnap, jó is az.. uncsi a pihenős vasárnap. Amúgy nem a tanulás segít elvonatkoztatni? :D
Olyan jól esett, hogy ellátatok tanácsokkal!:) így gondoltam adok helyzet jelentést:))
Járok azóta is, szinte heti 4-5 alkalommal, nagyon szeretem..
Bár amit kezdek furcsálni, egyre többször odajön, segít, kijavít.. Szeretnem minél precizebben végezni a gyakorlatokat, igy én ennek kitüntetett figyelnek kimondottan örülök.Viszont mem vagyok béna plusz eleg sok kezdő van, akinek lehet jobban elkelne a korrigálás..
Plusz, tartalekosnak voltam felírva. Edzes elott terveztem odacsorogni, hogy végül lett e hely. Előtte este kaptam tőle egy üzenetet Fb-on, hogy lett hely. Nem vagyunk ismerősök sem...
Na puszii :D
na igen...
de esély sincs arra, hogy kötelességből csinálja ezt? jófej, ráért irni nekem stb.. :D naiv vagyok?
próbálok szemet hunyni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!