Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mért éreztem? Ez normális?

Boldogsággyerehaza kérdése:

Mért éreztem? Ez normális?

Figyelt kérdés

Első ilyen órám volt, csoportos edzés, bemutatkoztam, felvázolta mire figyeljek, de mondta hogy figyel rám és majd jön és korrigál ha rosszul csinálnám. Nagyon szimpatikus. Örültem, hogy találtam olyan edzést, amit férfi tart. Fontos hogy felnézzek az edzőre, mert igy keményen végigcsinálom az órát. És ez nála stimmelt!

Na és igen, a lényeg, rosszul csináltam, és ő jött és korrigált... És engem meg a hideg kirázott.. Mint aki elvesztette a fejét.. :D

Te jó isten :D igazábol tanulnom kellene, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre:)

Nem vonzódok hozzá ugye? :D Mitől rázott ki a hideg? Vagy csak ennyire szenzitiv lennék és vágyom a szeretre?

Szép napot nektek ;)

2014. jan. 17. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:

Hát most én is rózsaszínben látom a világot! :)

Mondjuk azért mert harcművészekkel olyan vitám volt itt a fórumon amin nagyon sokat tudtam tiszta szívből nevetni..

Kérdező, nektek sok sikert. Majd érzed mi esik jól, mi a természetes.. mire vágytok! :)

2014. jan. 19. 09:12
 22/74 *Glissade* ***** válasza:

Kérdező!

Én már nagyon sok fajta edzés kipróbáltam, rengeteg tanárnál jártam már, hobbi és komolyabb szinten is.

Nekem az a tapasztalatom, hogy vannak olyan férfiak akik azért tartanak tipikusan női edzést hogy "belé szeressenek" a tanítványai - ezáltal hozzá fognak járni és több pénz áll a házhoz.

Ha egy ilyen férfihoz van szerencsét, akkor bizony manipulált a dolog és minden lánnyal ezt teszi!

Vagyis meg kell gyöződnöd, hogy tényleg semmi hátsó szándék nélkül tart épp "női" órát.

2014. jan. 20. 00:56
 23/74 *Glissade* ***** válasza:

Intő jel lehet:

1. Ha egyértelműen látszik a testén, hogy nem attól az edzéstől lett izmos amilyen órát neked tart.

2. Nem igazán érti a dolgát, nem javít, nem tudd segíteni ha kérdezel tőle.

Ezért flörtöl a csajokkal, hogy megtartsa őket.

2014. jan. 20. 01:02
 24/74 A kérdező kommentje:

Jogos a feltételezés, és nagyon köszönöm az óva intést!:)

De ő nem ilyen. Kick-Box Európa és világbajnok is volt. Sokáig tartott órákat más termekben, és egy 2-3 éve nyitotta meg a saját edzőtermét.

Mindig figyeli, hogy pontosak legyünk, ha nem, jön és javít. 🙈

2014. jan. 20. 08:07
 25/74 anonim ***** válasza:

Az baj ha nekem is kezd tetszeni az edződ?

23/F

Tápi. :D

2014. jan. 20. 08:19
 26/74 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Megkönnyítenéd a dolgom!! :D ✌️😄😂

2014. jan. 20. 09:10
 27/74 anonim ***** válasza:

Hát egy kickbox európa bajnok.. még ha férfi is, hát szóval az valami.

De arra ne vegyél mérget, hogy könnyebb dolgod lenne, maradjunk annyiban, hogy viccesebb lenne.

Hol edzetek? :D

2014. jan. 20. 09:15
 28/74 A kérdező kommentje:
Szegeden:)
2014. jan. 20. 10:05
 29/74 anonim ***** válasza:
Szinte egy ugrásnyira (mihez képest) :D
2014. jan. 20. 10:25
 30/74 anonim ***** válasza:
Tényleg, és lesz ma edzés? : D
2014. jan. 20. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!