Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mért éreztem? Ez normális?

Boldogsággyerehaza kérdése:

Mért éreztem? Ez normális?

Figyelt kérdés

Első ilyen órám volt, csoportos edzés, bemutatkoztam, felvázolta mire figyeljek, de mondta hogy figyel rám és majd jön és korrigál ha rosszul csinálnám. Nagyon szimpatikus. Örültem, hogy találtam olyan edzést, amit férfi tart. Fontos hogy felnézzek az edzőre, mert igy keményen végigcsinálom az órát. És ez nála stimmelt!

Na és igen, a lényeg, rosszul csináltam, és ő jött és korrigált... És engem meg a hideg kirázott.. Mint aki elvesztette a fejét.. :D

Te jó isten :D igazábol tanulnom kellene, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre:)

Nem vonzódok hozzá ugye? :D Mitől rázott ki a hideg? Vagy csak ennyire szenzitiv lennék és vágyom a szeretre?

Szép napot nektek ;)

2014. jan. 17. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:

Szerintem semmivel. A nő azért nő, hogy egy férfi járjon a fejében (aki A férfinak is nevezhetünk) A férfi pedig érezze a nőn, hogy kívánja, felismerje a helyzetet és tegye a dolgát.

És így lesz egy egészséges kapcsolat férfi és nő, Jin és Jang között. Ez ellen dolgozni..? Szerintem értelmetlen.

Hogyan teheted meg mégis? Meditálj, tanuld meg uralni a gondolataidat, ösztöneidet.. :D

2014. jan. 18. 19:13
 12/74 A kérdező kommentje:

Hát ő nagyon is férfi..

Na de majd a büntetőjog tanulással elterelgetem róla a gondolataimat 😄😄😄 :D :D

2014. jan. 18. 19:17
 13/74 anonim ***** válasza:

Persze.. nem is ő a tiedet a büntetőjogról.. biztos vagyok benne hogy az egyetem érdekesebb :-"

Mint egy igazi férfi, hát hogyne :D

:D :D :D

2014. jan. 18. 19:27
 14/74 A kérdező kommentje:
Természetesen oka van, hogy hárítani szeretném. Kor különbség.. Nem reális kor különbség. Ez lenne az ész érv kontra vonzalom? Remek😄👌
2014. jan. 18. 19:29
 15/74 A kérdező kommentje:
Elég volt hogy delelott elterelte a gondolataimat, most cserélünk, háttérbe kell szorítsam. :D ne nevess, azt tanacsoltatok hogy uralkodjak a gondolataimon.. 😄😄 legalabb probalkozok :D ha nem is olyan érdekes es izmos a tananyag :D
2014. jan. 18. 19:34
 16/74 anonim ***** válasza:

Nem is olyan érdekes és izmos :D

23 évesen 46 éves barátnőm volt, milyen korkülönbségről beszélsz?

Tudod hol számít ez? A fejedben. Ha úgy állsz hozzá hogy nem lehet és nem jó, akkor szinte biztos hogy így is lesz.

Egyébként ha ő idősebb, az szerencsés mert az idősebb férfi + fiatalabb nő kapcsolat sokkal elfogadottabb.. vállalhatóbb..

De ne könyveld el eleve hogy korkülönbség miatt nem működhet.. mert ez fa.szság, már elnézést.

2014. jan. 18. 19:55
 17/74 A kérdező kommentje:

:D :D

Persze, hogy csak a fejemben van.. ha más értékrendje diktálná, hogy ez nem helyen valo, hamarabb leszarnám...

Életvitelebol adódóan egy kedves 30-asnak néz ki, ami teljesen korrekt.. De! 43... Kamu, még most sem hiszem el. De tenyleg annyi:D

En pedig 23. Tehát nálunk fordított a szitu..

Ossze jövök apámmal? :D :D :D

2014. jan. 18. 20:07
 18/74 anonim ***** válasza:

Gondold azt hogy 30, így pont illik hozzád.

Lassan mindketten dolgoztok, hasonló életmódotok lehet (2 felnőtt ember).. ennyi.

Nálam az volt a baj, hogy volt már gyerek is (majdnem egyidős velem) nemigen tudtunk együtt lenni.. közös edzőtársak előtt nem vállaltuk fel, hát elbas ztuk, na.

Te/ti dolgotok hogy mi lesz, de én szurkolok a boldogság és a szerelem/szeretet színeiben, mert rájöttem hogy ha valami, akkor ez fontos az életben.. emellett legyen még egészség, lehetőleg valami tűrhető anyagi háttér sem árt, és akkor minden megvan.. akkor lehet boldogan élni, értelmesen tölteni az életet.

Szóval hajrá Nektek!

Tápi.

2014. jan. 18. 20:16
 19/74 anonim ***** válasza:
Többen tanácsolták, hogy próbálj meg nem figyelni az érzésekre, csak az edzésre. Nos, ezek még nem találkoztak az igazi vonalommal. Aminek nem lehet parancsolni, ami felülír minden észérvetl ami mellett nem létezik külvilág, csak ti ketten. Ha valóban erről van szó, két éehetőséged van. Átengeded magad az érzésnek, vagy másik edzőt keresel a város másik végében.
2014. jan. 18. 22:19
 20/74 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm a tanácsokat! :))

Mivel nincs konkrét szituáció, nincs min gondolkodnom.. úgy döntöttem elvonatkoztatok, csak az edzésre koncentrálok.. Viszont ha közeledne, visszatérünk a témára!:)

2014. jan. 19. 09:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!