Én azt mondom hogy sokkal de sokkal :D már elég annyi hogy 1hónapot gyúrtál és alig fejlődtél izomban, de már azok az izmok amik dolgoznak folyamatosan megszokják a terhelést így szinte teljesen kilesz aknázva az izomereje:D mondjuk elkezd egy gyerek gyúrni 1hónap múlva nem nő még semmit , de közben már lényegesen erősebb kb így van:D
2009. nov. 29. 16:08
2/11 anonim válasza:
6.4x leszel erősebb
2009. nov. 29. 16:43
3/11 anonim válasza:
Én? Semennyivel, mert nem gyúrok.
2009. nov. 29. 17:55
4/11 anonim válasza:
Én február óta gyúrok mert gyenge voltam 15 évesen már 3kgramból nyomtam 10-et (egy kézre bicepszezésben) azt padlón voltam. Mostanra 16 kg-mal nyomom egy kézre ugyanígy nem szteroidoztam nem csaltam tisztán értem ezt csak nagy elhatározás kellet. Ha kiszámolom akkor kb. 350%-al lettem erősebb ami nagyon jó eredmény.
2009. nov. 29. 18:51
5/11 anonim válasza:
A bicepszezés nem egyenlő az erővel max a recskázásban bírod 3szor tovább xDDD.a teljes erőt azt boxgépen ütéssel vagy tartós futással tudod lemérni. Kitartás=ERŐ . Én is gyúrok de nem törődöm vele hogy hogy hány %-kal vagyok erősebb a lényeg menjen a 70 kilóval a széria ez a cél.
F20
2009. dec. 3. 21:55
6/11 anonim válasza:
3,14*pi^(1/2-3/2*x)-ennel leszel erősebb, ahol x az idiótaságod faktora
2009. dec. 4. 18:20
7/11 anonim válasza:
Kitartás nem egyenlő az erővel
A kitartás mentális dolog, az erő pedig fizikai, viszont mind a kettő elengedhetetlen.
Én csak alap dolgokat csinálok, nem célom a 70 kilós szériázás, mert még csak nem is súlyokat használok.
Futás, úszás, fekvőtámasz mind erősíti a tested....ha elég fittnek érzed magad akkor elég erős is vagy
2009. dec. 7. 18:47
8/11 anonim válasza:
Én nem lettem semmivel sem erősebb mióta gyúrok, vagy csak nagyon kicsivel
2010. jan. 29. 18:17
9/11 anonim válasza:
Persze hogy erősebb leszel,ezt látni is fogod hogy hétről hétre nagyobb súllyal tudod csinálni a gyakorlatokat.Hajrá!
2010. márc. 16. 23:36
10/11 anonim válasza:
én azt tapasztaltam :
1 éve kondizok elötte kötekedtek velem az iskolába (58kg)
most : csáó hello szia mizu?
ennyit a romákrol:D
meg muti mekkora a csöcsöd . meg most akármeik osztálytársamat odébbteszem.(78.5kg)
erröl annyit hogy 30-35el kezdtem fekve most70 nem sok de szabályosan és lassan csinálom és van mellem és nem puha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!