Szálkásitás és iszomépités egyszerre?
Figyelt kérdés
mindenhol azt irják h. nem megy eggyütt de én vagyok rá a személyes példa h. igen... husi voltam és után elkezdtem boxolni, mellé egyszerü fehérje port ittam edzés után (scitec wpp) 1 év alatt lement rólam minden zsír és izmosabb vagyok mint valaha.. most akkor hogy is van ez ?2013. dec. 18. 22:59
11/17 A kérdező kommentje:
ddrake: ekkor a különbség az izmok ereje és a mérete között? akkor lehet h. egy body builder hatalmas izmai nem is olyan erősek mint mondjuk egy kisseb izom tömeggel rendelkező emberé ?
am tőled köszi a választ
2013. dec. 19. 18:38
12/17 A kérdező kommentje:
szerinted az nem beszólás h. királynak képzelem magam hol ott csak kérdezek valamit ?
2013. dec. 19. 18:40
13/17 anonim válasza:
Minek válaszoljak, ha nekem meg sem köszönöd. Leírtam mi van olvasd el még egyszer.
14/17 A kérdező kommentje:
a válaszodnak a válasz részzért kösz :)
viszont a fölösleges beszólogatásodat nem fogom megköszönni ...
2013. dec. 19. 19:00
16/17 anonim válasza:
Ebbe nem mennék bele, hogy akkor a BB-sek nem is erősek, de legyen elég annyi, hogy ők nem kimondottan erőre edzenek.
Egyébként igen, néha meglepő, hogy mennyire kevésbé van összhangban az izom erő és a méret, mint gondolnánk.
Most ahhoz, hogy valaki néhány gyakorlatban fejlődjön, nem feltétlen szükséges mellékhatás, hogy közben az izomtömege is sokat nőjön, főleg, ha nincs is miből, mert nem olyan az étrendje.
17/17 A kérdező kommentje:
nem mondtam h. a BBsek gyöngék csak azért ezen meglepődtem :) köszi mind 2 őtöknek a felvilágositást
2013. dec. 19. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!