Edzésterv kérdések?
Most kezdek kondiba járni jövő héttől, fogyni, formásodni szeretnék. 17 éves lány vagyok, 176 cm, 70 kg.
Állítólag első alkalommal az edző segít, hogy hogyan kell használni a gépeket és miket használjak, de szükségem lenne egy rendes edzéstervre, hogy ne csak az legyen, hogy bemegyek a konditerembe aztán csinálok mindenfélét teljesen rendszertelenül. Nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám megoldani, ilyet is kapok-e így első alkalommal és azt kell használnom később is vagy folyamatosan újabb tervek kellenek-e, hogy elérjem a kívánt eredményt?
Ha ők nem csinálnak nekem tervet ki fog?
nem tartom valószínűnek, hogy első alkalommal a személyi edző ingyen foglalkozna veled legalábbis a legtöbb helyen(bár a sugárban asszem igen). amúgy ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt az étrend fog 70%-ban hozzá segíteni anélkül viszonylag felesleges elkezdeni lejárni mert nem lesz megfelelő eredménye.
itt pedig tudsz női edzéstervek közül válogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!