Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzésterv kérdések?

Edzésterv kérdések?

Figyelt kérdés

Most kezdek kondiba járni jövő héttől, fogyni, formásodni szeretnék. 17 éves lány vagyok, 176 cm, 70 kg.

Állítólag első alkalommal az edző segít, hogy hogyan kell használni a gépeket és miket használjak, de szükségem lenne egy rendes edzéstervre, hogy ne csak az legyen, hogy bemegyek a konditerembe aztán csinálok mindenfélét teljesen rendszertelenül. Nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám megoldani, ilyet is kapok-e így első alkalommal és azt kell használnom később is vagy folyamatosan újabb tervek kellenek-e, hogy elérjem a kívánt eredményt?

Ha ők nem csinálnak nekem tervet ki fog?

2013. nov. 30. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:

nem tartom valószínűnek, hogy első alkalommal a személyi edző ingyen foglalkozna veled legalábbis a legtöbb helyen(bár a sugárban asszem igen). amúgy ahhoz, hogy elérd a kívánt eredményt az étrend fog 70%-ban hozzá segíteni anélkül viszonylag felesleges elkezdeni lejárni mert nem lesz megfelelő eredménye.

[link]

itt pedig tudsz női edzéstervek közül válogatni

2013. nov. 30. 12:02
 2/2 anonim válasza:
Ha formásodni szeretnél elsősorban nagyon sokat kéne futnod,kis súlyokkal teszem azt 5x20-30at kéne csinálnod gyakorlatonként a formásodás és nem a tömegnövelés céljából.És tényleg nem érdemes első alkalommal személyi edző tanácsát kérned, elég egy ismerős is aki egy kicsit is otthon van a témában
2013. dec. 1. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!