Edzésterv kérdések?
na szóval. CSináltattam egy edzéstervet edzővel 3 naposra bontva. Kérdezte,hogy hogy legyen? úgy hogy PL mell-hát hétfő stb.. Vagy hogy kb mindenből van egy nap, de minden nap más. Pl Mellhez : Hétfő: fekvenyomás,45fokos. Szerda: Tárogatás Péntek : Tolodzkodás,Pull-over..
Na szoval mondtam neki,hogy ami szerinte jobb. Ő az utobbit állította nekem össze szóval kb mindenből van egy nap, de minden alkalomkor más.(Remélem értitek mire gondolok)
Na szóval szerintetek ez így jó? Mert mindenhol azt olvasom,hogy olyan bontott edzésterve van,hogy Mell-hát az egyik nap másik nap váll-hát stb..
nekem csak a kar volt egyben edzve,régebben ment mell-váll is szóval azért nincs ilyen gond hogy két izom csoport egyidejű edzése gond,meg az sem gond ha főként 1 izom van edzve de olyan napnak lennie kell ahol kettő megy mert másként nincs pihenő nap.
leírhatnád az edzéstervet.
legalább a napokat és az izom csoport bontást.
A nap:
Felülés romai padon 4x15
fekvenyomás 2X12,2X8,1X4
45 fokos nyomás -||-
Evezés csigán szélesen 3X15
Bic. Kalapács 5X8
Oldalemelés fej fölé 4X8
Előre emelés EK 4X8
Tric. Letolás 3x15
Lábnyújtás 3x15
B nap:
Vádli állva EL 4x15
Lábemelés döntött padon 4x15
Húzódzkodás 5x8
Melltámaszos ev 5x8
Előre emelés Ek kifordítva 4x10
Tárogatás 3x15
Tric.Fekve 4x10
Bic.Koncentrált 4x10
Kitörés 3x10
C nap
Vádli állva El 4x15
Felhomoitás 4x15
Lábtoló 6x8
Lábnyújtás 4x12
Bic Francia rúddal 5x8
Állig húzás 3x15
Tolódzkodás 3x15
PUll over 3x15
Lehúzás merev karral 3x15
3 év után ez nem lesz jó
legyen osztott edzésterved.
4 napos jó lesz neked?
akkor mehetne
láb-has
hát
mell-váll
kar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!