Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lány vagyok de érdelek a box,...

Lány vagyok de érdelek a box, hogy vágjak bele? (lent)

Figyelt kérdés

Ha nem is versenyszerűen, de edzésekre eljárnék boxolni.

Egészségügyi okok miatt kb 3 éve alig tudtam kondizni, futi de hamarosan műtenek és sportolhatok majd remélhetőleg.

Nem akarok úgy oda menni egy edzésre, hogy le vagyok eresztve és megfulladok 3 perc ugrókötelezés után... milyen edzéstervet ajánlanátok?

2013. nov. 27. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha megvolt a műtét utáni kellő lábadozás, (bár nem tudom milyen műtét), akkor kezdj fokozatosan mozogni. Először nyilván séta, tempós séta, majd ha elég erős vagy futás. Ha már kezdesz formába jönni, futhatsz minden nap. Otthon meg erősítő edzéseket csinálhatnál saját testsúllyal, meg súlyzóval, ha van.
2013. nov. 27. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

ez pl jó de lemehetsz úgy is hogy rossz az erőnléted max a végén kiállsz ha rosszul lennél nem néznének ki érte és addig is gyakorlod a technikákat.

2013. nov. 27. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:

1-2 hónap alatt rendben leszek.

Köszönöm! Ugrókötelezni mindenképp akarok, futni meg kondizni. Ha valaki megtudja mondani mire a legfontosabb edzeni szóljon :)

2013. nov. 27. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
hát a kondi nemigazán jó inkább a saját testsúlyos edzés ami pl fegyencedzés című könyvben nagyon jól elvan magyarázva egyébként a futás annyira nem fontos elég ha jól megy már az előbbi linkben írt ugrálóköteles edzés.
2013. nov. 27. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor utánanézek a fegyencedzésnek. Köszönöm!!
2013. nov. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!