Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges ez? Valaki aki ért...

Lehetséges ez? Valaki aki ért hozzá segítene?

Figyelt kérdés
Már 4 napja minden nap tornázom otthon egy Rubint Rékás edzőterv segítségével... Alapvetően régen is tesi órán ha megcsináltam pl 5felülést vagy fekvőtámaszt másnap egyből nagyon izomlázam volt... Most hogy ezt a nem is olyan egyszerű gyakorlatsort végzem már pár napja ráadásul napi 2x egyáltalán nincs izomlázam... Lehetséges hogy azért mert nem jól csinálom a dolgokat? O.o tudom hülye kérdés de azért érdekel mert nekem kicsit fura és nem akarom hogy pl csinálom 2-3hónapig és ne legyen eredménye... Érdekelne hogy lehetséges e ez

2013. nov. 25. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Az izomláz nem eredmény. Az egy általános kísérő jelenség.

Azt mi nem tudhatjuk, hogy jól végezted-e az edzést.

Rubint Réka videókon ilyenről nincs is szó.

Ha például a fegyencedzést végeznéd, ott le van írva a gyakorlatok helyes kivitelezése. Ha egy edző segítene összeállítani az erősítő edzésedet, leellenőrizné, hogy helyesen végzed-e a gyakorlatokat..

Tegyél fel egy videót arról, hogyan edzel, akkor tudunk majd segíteni, hogy jó-e. Addig nem látjuk az esetleges hibáidat.

2013. nov. 25. 13:21
 2/6 Osynho ***** válasza:
Milyen eredményt vársz? Hogy néz ki az étkezésed?
2013. nov. 25. 13:35
 3/6 A kérdező kommentje:
igen igazad van hogy nem látjátok hogy végzem így azt sem tudhatjatok jól csinálom e... Teljes mértékben igazad van!! Hát a hasam akarom kockásítani és a fenekem kerekiteni! Étrendem nincs külön eszek amit épp kívánok! Nincs rajtam súly felesleg lapos feszes hasam van de még nem vagyok megelégedve magammal ezért kezdtem el edzeni... Am 18éves lány vagyok!
2013. nov. 25. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:

1. meg kell tanulni a megfelelő gyakorlatok helyes kivitelezését. Én véletlen sem használnék RR videókat, pedig én ugyan úgy erősítő edzést végzek.. mint mások.

2. kell egy áttekinthető étrend. Az izom fejlődéshez tápanyagokra van szükség (izmos, formás fenék) a lapos, izmos hasért alacsony testzsír (alacsony szénhidrát tartalmú táplálkozás).

Az izmosodást külön is lehet választani a fogyástól, így hagyományosabb és könnyebb, de vannak módszerek, hogy a kettőt tudd együtt is végezni.

De mindenképpen érdemesebb kiválasztani, hogy melyik legyen előtérben, ha szép popsit szeretnél, akkor szükséged van magas kalória bevitelre, érdemes lehet magasabb szénhidrát bevitelt tartani legalább popsi-lábedzés után, és háttérbe szorítani a has formálását, ami leginkább az alacsony testzsír mennyiségen múlik - tehát valahol ellentétes folyamat mint a comb, popsi erősítése, formálása.

Legegyszerűbb a testépítők módszereinek használata, egyébként.

2013. nov. 25. 14:08
 5/6 Osynho ***** válasza:

"vannak módszerek, hogy a kettőt tudd együtt is végezni."

Erre tudnál példát mondani?

2013. nov. 25. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Szénhidrátszegény tömegnövelő étrend.
2013. nov. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!