Jégkorcsolyázni szeretnék, hogy tudnék hozzá lefogyni, vagy jó lenni benne?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok enyhén vagyok túlsúlyos (165cm/58 kg) de nagyon szeretnék jékorizni de félek attól hogy a súlyom miatt a többi lány csúfolna vagy ilyesmi..stb. Leszeretnék fogyni de nem tudom hogy kezdjem el.Hajlékonynak hajlékony vagyok mert kb egy éve hagytam abba a szertornát.Hogy felelhetek meg ennek a sportnak az elvárásainak?2013. nov. 17. 14:56
1/2 anonim válasza:
ebben a témában nem vagyok szakértő, de én éppen diétázom:
próbálj heti 1-2x aerob edzést végezni, egyél rendszeresen inkább többször kevesebbet, igyál sok vizet a cukros üdítők helyett, és ha rád tör az éhségroham inkább igyál vagy vmi olyat egyél ami kevésbé cukros, de szálkásító diétával még erősödhetsz is szerintem ami e jégkorihoz szerintem kell, ezeknek neten utána tudsz nézni, nekem bevált, sok sikert:) de ne vidd tulzásba
2/2 Izabella1089 válasza:
Ne félj attól, hogy csúfolni fognak. Ha ezt szeretnéd csinálni, akkor ne a többiekkel foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!