Hogy tudnék lefogyni ha vannak bizonyos akadályok amik miatt korlátozva van a mozgás része a dolognak?! Részletek lent!
18/L vagyok 168cm és 100kg az elmúlt 3 évben 80 kilóról egy huszast sikerült felszednem köszönhetően a mozgásszegény életnek és annak hogy a csípőficamom miatt nem végezhetek komolyabb edzéseket (pl nem futhatok nem ugrálhatok) mégis úgy döntöttem hogy fogyni szeretnék .. nem akarok semmilyen tablettákat szedni .. ha valakinek van értelmes ötlete és tudna nekem segíteni nagyon megköszönném! :)
kép: [link]
A szobabicaj szerintem is jó, ha azt tudnád végezni és persze szálkásító diéta. Neked elég lenne napi 120 g fehérje (ha kb sovány tömegre számolok) és a szénhidrátot kezdheted 150 grammról. Ha nincs heti 0,5 kg fogyás, akkor csökkented a szénhidrátot 30-40 grammal.
Heti minimum 3-4 bicajozás legyen, de ha majd megy, akkor akár minden nap is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!