Baj ha éhgyomorra csinálok reggel intervallum edzést?
Figyelt kérdés
Vagy inkább mindenképp kellene enni valamit előtte? Nem akarok izomleépülést, bár nem sok izomról van szó, lány vagyok.2013. nov. 16. 22:22
1/3 anonim válasza:
Reggel első dolognak kemény edzés?
Van egy életérzésed, azt meg kell hagyni. Nem is gondolsz reggelire? Nem esne jól?
2/3 A kérdező kommentje:
Korán reggel nem szoktam éhes lenni, de tudnék enni ha úgymond muszáj. Azért akarnám kihagyni, mert nem jó érzés edzeni úgy, ha előtte pakoltam valamit a hasamba. És reggel szeretek edzeni:) Próbáltam, hogy csak pár falatot eszek és akkor azt még nem érzem, de sztem ennyi meg úgysem számít. Na de nem tudom ártok-e így a szervezetemnek, hogy éhgyomorra nyomom az edzést.
2013. nov. 17. 00:03
3/3 anonim válasza:
Elvileg nem árthatsz a szervezetednek, nem fog ettől eltűnni az izmod - más ez egy 100 kilós testépítőnél, akinek nagyon könnyen leépül a viszonylag feleslegesen nagy izomzata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!