Legjobb utcai önvédelem?
Szeretbém megtanulni megvédeni magam, az utcán, ha megtámadnak, kiakarnak rabolni, vagy megverni. Engem nem érdekel, hogy sport legyen, nem. Ez szoljon az önvédelemről, ne holmiféle sport legyen. És ne arról, hogy ha megtámad, kivédem, és megölöm egy mozdulattal... Ez se lenne rossz, de megvédeni szeretném magam, esetleg, ha ugy jön ki, eltörni valamnilyét, de nem kárt okozni benne. És olyan legyen, amihez nem kell nagyon sok erő, hanem, lényegre törő legyen, 1-2 mozdulattal a földre vigyem, ugy, hogy nem tud megmozdulni.
Melyikek ezek a önvédelmi sportok? Krav Maga-t néztem.
Attól függ hogy te mit akarsz?
Olyat akarsz mint a karate amihez erönlét kell vagy olyan amivel földre viszed
A legjobb kombináció a karate és a defendo kombinálása
Ezt onnan tudom hogy én karatézok és néha karatén veszünk defendos mozdulatokat is mutat a mester
Felsorolom őket: Gojo-ryu karate Kyokushin karate Shito ryu karate Shotokan karate és a Wado-ryu karate a legjobb a karaték közül ezek a legjobbak mert az a 5 fő ág a karatéban
ezen kívül: júdó, ji jutsu, aikido, take wando, box, kick box, thai box,defendo, kung fu,Krav maga
ezek a legjobbak
de tudod
kinek a pap kinek a papné
ahány mester annyi féle harcművészet
Mondok neked gey remek kombinációt
Járjál egy olyan sportra amiben ütni rugni kell azért hogy erős legyél.És még defendora is hogy a földhöz tudd vágni
Én karatézok és defendozok és remek kombináció
pl gyomron rugom és kicsavarom a csuklóját pl
Te a kérdező hülyeséget mondtál mivel mindegyik harcművészet ugyan annyit ér az utcán csak attól függ hogy szívből csináld
Nincs olyan hogy legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszólj a kérdésemre lécives!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyat harcmŰVÉSZETET SZERETNÉL AMIBEN ÜTNI RUGNI KELL MINT PL KARATE KICK-BOX
VAgy olyat amiben amiben földhöz vágod pl judó ji jutsu
vagy olyat amivban elkapod a nyakánál fogva és földre viszed ha milyet szeretnél
milyet szeretnél
válaszólj a kérdésemre
Erre válaszolj akkor a te helyzetedben a legjobb ha DEFENDORA járjál (halál komoly)itt ilyeneket tanultok amit mondtál
Tudom hogy Én mondtam hogy nincs olyan hogy legjobb de ebben a helyzetben a defendo a legjobb
Megtanultok ütések rugásuk elleni védekezést
komoly pisztoly ellinit kés ellenit
és ez olyan amilyet mondtál
röviden Defendora járjál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!