Legjobb utcai önvédelem?
Szeretbém megtanulni megvédeni magam, az utcán, ha megtámadnak, kiakarnak rabolni, vagy megverni. Engem nem érdekel, hogy sport legyen, nem. Ez szoljon az önvédelemről, ne holmiféle sport legyen. És ne arról, hogy ha megtámad, kivédem, és megölöm egy mozdulattal... Ez se lenne rossz, de megvédeni szeretném magam, esetleg, ha ugy jön ki, eltörni valamnilyét, de nem kárt okozni benne. És olyan legyen, amihez nem kell nagyon sok erő, hanem, lényegre törő legyen, 1-2 mozdulattal a földre vigyem, ugy, hogy nem tud megmozdulni.
Melyikek ezek a önvédelmi sportok? Krav Maga-t néztem.
Ezt magadtól, egyedül nem tudod megtanulni!
Iratkozz be egy önvédelmi tanfolyamra, ott szakszerűen megtanítanak, gyakorolhatsz minden fogást, sőt azt is megtanítják, mikor mit szabad és mikor mit nem...
Én sok küzdősportot és harcművészetet is kipróbáltam, de önbizalmat és valódi olyan dolgot, hogy reflexből meg tudd magad védeni, azt csak a Krav Magánál tapasztaltam.
Jártam is 1 évig, nagyon jó szerintem, igaz hogy az ára az húzós, mert havi 7 ezer ft...
Most nem járok sajna mert felvételire készülök, de ha minden igaz nemsokára megyek újra :)))
De nagyon ajánlom, ott tényleg nem tanítanak haszontalanságokat, csak hasznosakat és valóban működik. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!