Bemelegítés, nyújtás, mikor egyek?
Figyelt kérdés
Elfogok kezdeni egy súlyzós edzést, a tervem heti 3X, hozzávetőlegesen egy órás edzések. A kérdésem az lenne, hogy bemelegítésnek mit, mennyiszer, illetve meddig kell csinálni? Nyújtani a végén meddig kell? Az úgy jó ha úgy eszem, hogy 10kor, 12kor, 2kor, 4kor és 6kor elkezdek edzeni? Mert én így szeretném. Szeretném, ha sikeres lenne az edzés. Köszi a válaszokat!2013. okt. 18. 13:31
12/17 *Glissade* válasza:
A spárga, híd, skorpió stb. valójában nem extrém dolog mimdenki képes rá, csak azért nem megy sok embernek mert agyban nem képesek az izmot lazitásra bírni.
Nyújtás közben valójában ezt gyakorlod!
13/17 anonim válasza:
Aha, tök jó neked, hogy van rá időd. Edzem másfél órát cardióval, még fél órát b.a.sz.a.k.o.djak a nyújtással, meg zuhanyozzak, állat. Spárga, híd? :-) Ja, tuti nem néznének kettyósnak! :-) Akkor én má ilyen mereven halok meg!
14/17 *Glissade* válasza:
:DD
A teremben tényleg hülyének néznének ezt elismerem:)
De mondjuk edzés után másnap bemelegítesz és nyújtasz otthon.
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
igazából elég merevek az izületeim sajnos...a súlyzózást azért szeretném csinálni, mert észrevettem hogy nagyon jólesik :)
az evést főleg azért kérdezem, hogy edzés előtt hány órával érdemes enni?
2013. okt. 19. 13:14
16/17 anonim válasza:
Edzés előtt kb másfél órával egyél.
17/17 *Glissade* válasza:
Ja, akkor a súlyzó tényleg neked való;)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!