Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan melegítsek be, milyen...

Hogyan melegítsek be, milyen mozdulatokat és mennyit végezzek belőlük? Továbbá hogyan nyújtsam az izmaimat?

Figyelt kérdés
Csak fel akarok készülni a sulira,itt az ideje leadni a felesleges kilókat amiket felszedtem,illetve jobban bírom az iskolai strapát,ha edzettebb vagyok(ezt figyeltem meg).Illetve azt szeretném mindezek mellett megkérdezni,hogy külön távolugráshoz és amgasugráshoz,hogyan,milyen izmaimat kéne erősítenem és nyújtanom?

2013. aug. 12. 10:32
 1/2 A kérdező kommentje:
Jut eszembe,talán fontos lehet,10-et kezdem,16/L.
2013. aug. 12. 10:34
 2/2 anonim válasza:
fontos hogy bármilyen sport előtt melegíts be. a bemelegítés lényege, hogy az izmaid felkészüljenek a megterhelésre, szerintem kezdj 5-10 perc kocogással, majd kis súlyokkal. és szerintem használj bemelegítőkrémet, nagyon hasznos (Ice Powernek van jó,minőségi, olcsó)
2013. aug. 12. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!