Milyen tornát végezzek gerincferdülésre?
Figyelt kérdés
Van egy kis gerincferdülésem. Látta is már orvos, de azt mondta, hogy nem jelentős, mert erős a hátam.
Viszont, amikor gyúrtam, egy sportoló barátom azt mondta, hogy ha van gerincferdülésem, akkor rosszúl fognak felépülni az izmaim. Az meg eléggé gázos lenne. Azt mondta, hogy valamilyen kis egyszerű tornákkal lehet rajta segíteni. Ti mit tudtok ezekről a tornákról?
2009. nov. 10. 19:02
1/5 anonim válasza:
Én gyógytesire járok....nagyon kellemetlen :S
így nem bírom leírni,de ha majd találok ilyen oldalakat akkor elküldöm.
amúgy szoktunk olyat hogy hasra fekszünk,kinyujtsuk a két kezünket,és fel le 16 x :S
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Húzódzkodás,Fekvőtámasz,Fekvenyomás,Csuklyázás,Koncentrált bicepsz gyakorlat- nekem segítettek
5/5 anonim válasza:
A gerinced helyesalakjához előszöris a hátizmok a legfontosabbak. Van a gerinced mellett két oldalt egy hosszanti izomcsoport. Ezt gerincfeszítő izmoknak nevezik. Ezeknek erőseknek kell lenni és akkor helyesen tartják a gerincet. A többi hátizom is szintén nagyon fontos és így a tartásodat javítja ha azokat erősíted. Az úszás a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!