Tudnátok otthon elvégezhető boksz jellegű edzésformát/mozgást ajánlani lánynak? Kicsit izmosodni akarok, persze nem gigászi muszklikkal.
Figyelt kérdés
és tudnátok hozzá rajzot vagy részletes leírást adni meg persze hogy mennyit kellene csinálni belőle, előre is köszi2013. okt. 6. 23:26
11/15 anonim válasza:
Azért a tanuláshoz nagyon nem árt egy edző, magadat hogy javítod ki? Plusz otthon hajlamosabb az ember ellébecolni a munkát.
Az meg hogy nő, és testépítés nem ördögtől való szókapcsolat, nőként ha akarnál se tudnál túl izmos lenni (bár mihez képest, a kis nyápicoknak manapság minden túl izmos), egy közepes eredmény is sok idő és munka, nem hipp-hopp. Szteroidot pedig senki nem fog neked ajánlani. Nem opció.
12/15 *Glissade* válasza:
Áhh, én faladtam a reményt. Nem tudom eldönteni, hogy mit akar a kêrdező...
Szálkásítani vagy izmot növelni? Vagy csak bohockodni?
Én ezt nem értem...
13/15 A kérdező kommentje:
szálkásítani szeretnék, nem izmot növelni
2013. okt. 8. 16:31
14/15 anonim válasza:
Szálkásítás = zsírleadás.
Izmosodás = izomnövelés.
Eddig csak izmosodásról írtál, most meg letagadod. Nők...
15/15 A kérdező kommentje:
boccs, úgy tudtam a szálkásítás minimális izomtömeggel jár...
2013. okt. 8. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!