Megéri elkezdeni a street workout-ot? Leirom lent miért kérdem pontosan
7évig úsztam ovitól kezdve asszem középső vagy kiscsoporttól kezdtem. Legjobb eredmény Olasz bajnokság 1. és 2. helyezés emellett rengeteg magyar bajnoki cim
majd 2év kajakozás költözés miatt kellett befejeznem abba kezdtem belejönni de meg is erősödtem benne.
Költözés után 8hónapot vizilabdáztam ami szar se volt fujj
teljesen visszament az izmom már csak 2-3 huzockodást tudok eröböl és már csak a mellizmombol maradt meg egy kicsi, meg a vállszélességemböl
Emellet ezen a nyáron nem sportoltam vizilabda után tehát 5honap vehetjük hogy 11hónapot nem sportoltam a vizilabdát nem számitom sportnak
15éves vagyok gimnazista fiú
Haverom már 5 hete csinálja a street workoutot és nagyon bejön nehéz is és nem olyan szarul erősit mint a kondi és nem cseszi szét az idegeket ráadásul az erdőben majdnem mindent megcsinálhatok kivéve a huzockodot de az van itthon
ja és szép tested lesz nem ugy mint a konditol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!