Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a leghatasosabb zsiregeto...

Mi a leghatasosabb zsiregeto edzes? Es milyen keszitmenekkel erdemes varialni?

Figyelt kérdés
Szeretnek lefogyni aztan izmot epiteni. Most a tulsuly eleg nagy de eleg eros es viszonylag izmos vagyok alapbol. Sportoltam egesz fiatal koromban de egy jo par eve elhagytam magam. Szeretnek felallni...Minden tanacsot megkoszonnek! Akar komplett edzes es taplalkozas terveket is! Linkeket, stb. Barmit ami hasznos lehet. Kerlek hanyagold a lekezelo es nem illo hangnemet. 185cm 100kg 32 eves ferfi vagyok.Fizikai munkat vegzek. Nem a legdurvabbat de nem is egy irodaban uldogelek. Koszi! Sz

#edzés #fogyás #étkezés #zsírégetés #Táplálékkiegészítôk
2013. szept. 3. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem bonyolítom. Megsütöm a másnapra való csirkemellet egy kis kókuszolajjal serpenyőben vagy beteszem sütőzacskóba és mellé teszek zöldségeket még. Sütöm 200 fokon 40 percet.

Mellé főzök kis rizst és még zöldséget, pl fél kg brokkolit.

Ezeket bevágom dobozokba és eszegetem kb 3 óránként.

Reggel pedig zabpelyhet eszem proteinnel.

Edzés után is tejsavóprotein megy és ha van lé, akkor bcaa.

Este lefekvés előtt kb 1 órával kis sovány túró.

Ja edzés előtt fél órával én nyomok 2g L-karnitin tartalmú folyékony tápkieget: liquid L-carnitine 100000.

2013. szept. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!