Mi a leghatasosabb zsiregeto edzes? Es milyen keszitmenekkel erdemes varialni?
Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés. Pl kocogás, bicaj, ellipszis tréner, stb. 130-as pulzus körül legyen, azaz közepes intenzitású.
Mellé egyből mehet a heti 3 teljes testes súlyzós edzés. Ilyen átmozgató edzéssel kell kezdeni és ez megy 2 hónapig, majd válthatsz osztott edzéstervre.
Google-ba: alapismeretek.
Itt mindent megtalálsz, alul van tovább gomb is.
Ha utána valami nem tiszta, akkor kérdezz, válaszolunk, csak nehéz ide egy regényt írni.;)
leginkább élelmi szerekkel kell variálni, szénhidrát, fehérje, zsír, ezekröl kell tanulni sokat és a teljes táplálkozási életformádat átalakítani.
body.builder.hu-n olvasgass, van ott egy sárgakapszula címû könyvecske, ingyen letölthetõ, azt is érdemes elolvasni. folyt köv, ha hazaérek:)
Az almaecetet hagy a csába, normális étrend kell és az bőven elég.
Az intervallum edzést kezdőknek nem ajánlják és izmot is vesztesz vele. Maradj szálkásításnál az aerob edzésnél.
Nem sokat segít az ilyen praktika, ne bízz ebben. Én sosem alkalmaztam semmi trükköt és simán leszálkásítok diétával és aerob edzésekkel, pedig már 43 éves vagyok. :)
Az intervallum edzést írtam, hogy könnyű vele egy kezdőnek túlhajtania magát és inkább izmot veszít vele, mint zsírt.
De van egy jó cikk róla. Google-ba: egyenletes intenzitású vs intervallum kardio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!