Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futásnál hogyan éritek el,...

Futásnál hogyan éritek el, hogy ne dörzsölődjön ki a mellbimbótok? Leragasztjátok?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem futni, de az a gondom, hogy már 2-3 km után kidörzsölődik a mellbimbóm. Olvastam, hogy leragasztják. De mivel? Sebtapasz? Leukoplaszt? Nekem szőrös a mellkasom, hogy szedem le utána?

Olvastam, hogy vazelin, de nem akarnám összekrémezni a pólót, egyszer próbáltam, de nem jött ki belőle, foltot hagyott.

2013. aug. 30. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

én még az életben nem tapasztaltam bimbókidörzsölõdést, de talán próbálkozz bõvebb pólóval...

amúgy ha a túlsújod miatt mozog ennyire a bimbi, akkor lehet eleve nem kellene futnod, úgyis csak szétbarmolod a térded.

2013. aug. 30. 09:45
 2/14 anonim ***** válasza:
félpucéron kell futni amíg jó az idő
2013. aug. 30. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
8%

Micsoda???

Te most egy szőrös nő vagy? Vagy pedig egy csöcsös fiú?

2013. aug. 30. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

De elég nagy lógó csöcsödnek kell ahhoz lenni, hogy annyira klaffogjon, hogy kidörzsölődik.

A pólódban belül smirgli van? Vedd ki azonnal!

2013. aug. 30. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Ragtapasz, a többiek meg elég hülyék, ha velük nem fordul elő, akkar senkivel.....
2013. aug. 30. 10:59
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Futókkal előfordul. Persze aki nem futott egyben egy órát még életében azzal ez nem fordulhat elő. Ez nem túlsúly kérdése.

Vannak sűrű szövésű selyemszerű anyagból készült futópólók. Az nem okoz ilyen problémát. A ragtapasz egy óra alatt leválik a bőrről az izzadás miatt.

2013. aug. 30. 12:05
 7/14 A kérdező kommentje:

:) értelmes kommentek, látom itt mindenki sokat fut :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 30. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
hát én eléggé sokat futok, de még nem hallottam soha erről a problémáról, mondjuk nem is olvasok semmi futással kapcsolatos oldalt, sőt még futó ismerőseim sincsenek.. de ha engem érintene egészen biztos az első az lenne, hogy más anyagból készült pólót választanék. de ha neked olcsóbb lenne leragasztani, és zavar a szőröd, hát szőrtelenítésre már millió megoldás létezik.
2013. aug. 30. 16:03
 9/14 A kérdező kommentje:
pamutpóló, futópóló, szűkebb és bővebb fazonnal is csinálja sajnos
2013. aug. 30. 17:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Figyu! Nekem egy évvel ezelőtt többször is előfordult nyáron egy időszakban. Vagy az én testtartásom változott meg vagy valami más, de egyszerűen nem jelentkezett tovább ez a probléma.Azóta sem. Akkor sem értettem, hogy miért fordult elő, és miért múlt el a probléma. Én is kinlódtam akkor, mert a sebtapasz nem maradt meg rajtam. Idétlen dolognak tűnik, -de egyszerűen nincs jobb ötletem -, borotváld le és ragtapasszal ragaszd le. Jön az ősz, már annyira nem érdekes a strandszezon múltával.
2013. aug. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!