Futásnál hogyan éritek el, hogy ne dörzsölődjön ki a mellbimbótok? Leragasztjátok?
Nemrég kezdtem futni, de az a gondom, hogy már 2-3 km után kidörzsölődik a mellbimbóm. Olvastam, hogy leragasztják. De mivel? Sebtapasz? Leukoplaszt? Nekem szőrös a mellkasom, hogy szedem le utána?
Olvastam, hogy vazelin, de nem akarnám összekrémezni a pólót, egyszer próbáltam, de nem jött ki belőle, foltot hagyott.
én még az életben nem tapasztaltam bimbókidörzsölõdést, de talán próbálkozz bõvebb pólóval...
amúgy ha a túlsújod miatt mozog ennyire a bimbi, akkor lehet eleve nem kellene futnod, úgyis csak szétbarmolod a térded.
Micsoda???
Te most egy szőrös nő vagy? Vagy pedig egy csöcsös fiú?
De elég nagy lógó csöcsödnek kell ahhoz lenni, hogy annyira klaffogjon, hogy kidörzsölődik.
A pólódban belül smirgli van? Vedd ki azonnal!
Futókkal előfordul. Persze aki nem futott egyben egy órát még életében azzal ez nem fordulhat elő. Ez nem túlsúly kérdése.
Vannak sűrű szövésű selyemszerű anyagból készült futópólók. Az nem okoz ilyen problémát. A ragtapasz egy óra alatt leválik a bőrről az izzadás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!