Duci lányok! Mit tesztek, hogy ne dörzsölődjön ki a bőrötök, amikor pl. szoknyában vagytok, és összeérnek a combjaitok?
Nem fogyókúrás tanácsokra vagyok kíváncsi.
Előre is köszönöm.
Pl. körömvirágkrém. nagyon masszív, nem folyik le, tudnak rajta dörgölőzni a combik.
Másik megoldás: le kell fogyni.
Szia!
Én is ezzel kínlódok! :( Jelzem, amikor 50 kiló voltam, akkor is összeért! Tehát a fogyás nem mindig megoldás...:(
A koromviragkremet meg a vazelint azert nem ajanlom, mert szerintem foltot hagy a ruhan. Nincs vele tapasztalatom, nem mertem kiprobalni, mert van egy ilyen fellemem.
Amit viszont kiprobaltam es nekem bevallt az a folyekony hintopor. Talan egy fokkal kevesebb vele a macera, mint a sima hintoporral es picit tovabb is birja.
Dm-ben talaltam meg: Avent markaju Baby Liquid Talc fedonevet viseli. Valahol 1600 huf kornyeken volt. Eddig egy keso delutanos, sokat setalos, meleg napos probat allt ki.
Remelem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!