Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom nem engedi, hogy szoknyában járjak, voltaképp milyen okból szerinted?
plusz eladói végzettségem van, munkát keresek, erre lenne egy felvétel kisboltba, azt sem engedi, hogy oda menjek dolgozni - féltékenységből.
nos az okokra vagyok kíváncsi, mi oka erre, az én ötleteim, nem tudom helyesek e, arról is örülnék véleménynek:
- vagy magából indul ki, mert lehet őt izgatják a szoknyás lányok és úgy van vele, nehogymá a bnőjére izguljon valaki
- vagy azt hiszi, hogy szoknyában megcsalnám, gatyában meg nem?
szerinted?
Jézus fa***a.
Szakíts már vele, ne minket meg magadat bas***ogasd ezzel.
Annyi faszi van mért ehhez ragaszkodsz. Pussz
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:36
Miért attól még amiért komolyan gondolja a kapcsolatot miért ne hordhatna kivágott felsőt, szoknyát, vagy rövidgatyát?? Azért van vele mert szereti de az nem azt jelenti, hogy onnan kezdve csadorban kell járnia... A pasi meg legyen büszke a nőre, hogy ő a az enyém...Szerintem 1 pasinak nőveli az egoját ,hogyha látja a férfiak elismerő pillantásait a barátnőjén...
épp hogy próbál a fiú haverjai előtt is szürke egérnek beállítani, bekattan, ha valamelyik srác kedves hozzám!
tehát nem büszke akar lenni rám mások előtt, tényleg legszívesebben csodorban járatna, mert már kérdeztem őt erről is, és nem mondta, hogy nem így lenne!!!
én az okaira vagyok kíváncsi, kérek tippeket!!
azt hiszi, hogy szoknyában megcsalom????
vagy magából indul ki, ellágyul egy szoknyás nőtől????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!