Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom nem engedi, hogy szoknyában járjak, voltaképp milyen okból szerinted?
plusz eladói végzettségem van, munkát keresek, erre lenne egy felvétel kisboltba, azt sem engedi, hogy oda menjek dolgozni - féltékenységből.
nos az okokra vagyok kíváncsi, mi oka erre, az én ötleteim, nem tudom helyesek e, arról is örülnék véleménynek:
- vagy magából indul ki, mert lehet őt izgatják a szoknyás lányok és úgy van vele, nehogymá a bnőjére izguljon valaki
- vagy azt hiszi, hogy szoknyában megcsalnám, gatyában meg nem?
szerinted?
a könyv leírásából ítélve az erotikára van kiélezve a téma, mintha a nőt a szex venné le mindig a lábáról, ezért tűrné az otthoni "rabszolgasorsát"
meglepő, hogy nem férfi írta....
szóval a lényeg a lényeg:
a féltékenységre/birtoklásra nincs magyarázat?
néha már az is rosszul esik, amíg én pólóban "feszítek" találkozunk havernőkkel akik nőnek vannak öltözve, és rosszul esik, hogy velük meg olyan nyalis - kedves
erre mondta egyszer: más nők flangáljanak nyugodtan amiben akarnak, de az ő bnője nem.
szóval értelme nincs, csak úgy ilyen ő.
nem semmi.
később verni is fog, hagyd el MOST!
ha mégis önként vállalod a továbbiakat ennyi ember figyelmeztetése ellenére, balf.sz vagy.
ha megüt, panaszkodni ne merj, mert megkereslek, és jól felpofozlak, hogy ilyen hülye vagy.
20/L
:)
megütni nem mer, mert tudná, hogy akkor tényleg vége
szóval betartja a határokat - ügyesen lavíroz, épp csak annyit ad, ami ahhoz kell, hogy ne legyen vége.
annyit, hogy ne legyen vége? ember, ha Neked ez nem elég ok arra, hogy páros lábbal rúgd ki ezt az elmebeteg hülyét, akkor azt is el fogod neki nézni ha pépesre ver...illetve akkor már nem fogsz MERNI lépni...
persze, ne öltözzön egy nő úgy, mint egy krva, de az első ilyen beszólásnál kellett volna kiadni az úzját. most sem késő még. ne pazarolj egy napot se az életedből erre a f*szra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!