összedörzsölődő combok. Van valami praktikátok hogy ne dörzsölődjön össze annyira? Azt hallottam hogy a hintőport jó rá. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 07:51
1/14 anonim válasza:
Jó rá a hintőpor, persze... De valószínüleg attól van, hogy vastagok. Szerintem kedj el combizom-erősítést, a neten találsz gyakorlatokat, és pár hónap alatt majd szép, formás lábaid lesznek :)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi és tud valaki valami mást hintőpor helyett? :S Fontos lenne.
2011. jún. 29. 08:07
3/14 anonim válasza:
Járj úgy, mintha éppen egy nyeregről szálltál volna le :) Na jó, viccet félretéve szerintem is csak az erősítés segít. De miért, olyan zavaró lenne? Sok embernek összedörzsölődnek a combjai, de senki sem veszi észre.
4/14 A kérdező kommentje:
Engem kifejezetten irritál :S
2011. jún. 29. 08:19
5/14 anonim válasza:
Szerintem erre nincs igazán jó megoldás, a hintőpor is csak átmeneti. Ha nem akarsz tornázni, akkor nadrágot hordj, vagy a szoknya alá vegyél fel hosszú szárú bugyit, ami leér combközépig.
6/14 anonim válasza:
és gondolom a legegyszerűbb megoldás számodra a leg kivitelezhetetlenebb: le kéne fogynod
7/14 A kérdező kommentje:
Jó épp rajta vagyok az ügyön de nem kell egymás után háromszor leírni.Amúgysem ez volt a kérdés.
2011. jún. 29. 08:38
8/14 anonim válasza:
Ne törődj ezekkel a szimpatikus válaszolókkal, akik a fogyással jönnek. Nekem a szoknya alá a biciklisgatyó jött be. Olyan combig érő. Ha rövid a szoknyád, akkor ki kell bírni a kellemetlenséget. Ha hosszú, akkor vehetsz alá vékony pamut sztreccs sortot. Amúgy én éppezen okokból főleg nyáron a nyári nadrágokat részesítem előnyben. Szóval ne érezd magad rosszul ezzel rengetegen vannak így mint Te, ez másoknak is gond. Se krém, se hintőpor. Nekem semmi nem vált be.
9/14 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. jún. 29. 12:48
10/14 anonim válasza:
Én is egy évtizedig kínlódtam ezzel a problémával mire valaki ajánlotta,hogy golyós dezodorral kenjem be a combomnak azt a részét, ahol a kettő összeér és kidörzsölődik. Abszolút bevált, azóta tavasztól-őszig csak szoknyát hordok! Egy próbát neked is megér!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!