Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kérdés azoknak szól akiknek...

A kérdés azoknak szól akiknek összeér a lábuk. Hogyan vesztek fel szoknyát hogy ne dörzsölődjön ki a lábatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Hasonló probléma, hogy nekem meg pont a padlóig ér le mindkét lábam. Fel kell emelnem őket, ha fel akarom venni a nadrágomat!
2011. márc. 13. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, jobbára harisnyával. Elvileg segít kicsit, ha behintőporozod a combod belső felét.
2011. márc. 13. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
14:59 Ezen hatalmasat nevettem :D
2011. márc. 13. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Például harisnyával. Fú, hogy nekem mennyi bajom volt sokáig ezzel a problémával... leírom a tapasztalataim.

Van aki alkatilag olyan, hogy összeér a lába (pl. nekem, 48 kiló voltam és még akkor is összeért...)de annak is, ha van miből, érdemes pár kilót leadni, mert sokkal kevésbé problémás úgy. Ha alkatilag nem olyan vagy, akkor meg naná, fogyj le és máris nem ér össze :)

Amikor kicsi voltam, anyukám mindig tanította, hogy egy nő csak akkorát lépjen, hogy a lábfeje éppen beférjen a lépésbe. Ez érzetre nagyon kicsi. Viszont érdemes így közlekedni, mert ha a talpadnál van egy lábfejnyi távolság, a comboddal olyan kicsi mozgást teszel, amitől csak minimálisan dörzslődnek. Ráadásként még sokkal nőiesebb is, ha így közlekedsz, és 1-2 hét alatt meg lehet szokni.

Ha végképp nem segít semmi, akkor lehet olyat is csinálni, hogy veszel testhezálló vékony rövidnadrágot, olyasmit, mint amit a biciklisek hordanak, és felveszed a szoknya alá. Csak ez nyáron nagyon meleg, meg ilyenkor nagyon kell vigyázni, hogy ne lássanak be alád :D

De ha olyan a stílusod, akkor egy lábfej nélküli harisnyanadrág is lehet a megoldás, az nem ciki, ha kilátszik :)

Remélem, tudtam valamennyit segíteni :)

2011. márc. 13. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

15:18: "14:59 Ezen hatalmasat nevettem :D"

Kösziiii! ;)

2011. márc. 13. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Harisnya, hintőpor.

vagy kicsit járj úgy h odafigyelsz de ne nagyon mert az idétlen. xD

2011. márc. 13. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!