Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ombre körmök? Csinált már...

Ombre körmök? Csinált már vki? Ti leragasztjátok a köröm körül a bőrt cellux v vmi hasonlóval?

Figyelt kérdés
Csak szivaccsal lehet csinálni, vagy van más módszer is? Olyan írjon, aki csinálta. Aki látta vagy hallotta, az ne, mert videókat én is néztem youtube-on, de most tapasztalatok érdekelnek.

2013. júl. 2. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Csináltam, szivaccsal, bár "sűrűbb" szivacs kellett volna, akkor szebb lett volna.

Nem ragasztottam le. Az egész ujjam piros lett, de lakklemosós fültisztítóval gyorsan lejött.

2013. júl. 2. 10:31
 2/8 anonim válasza:
Egyszer megpróbáltam (szivaccsal),de szerintem csak lakkpazarlás, meg amúgy se lesz olyan, amilyent mutatnak a neten.
2013. júl. 2. 10:33
 3/8 A kérdező kommentje:

akkor az mosogatószivacs volt?

azon nagyobbak a lyukak, és sminkszivaccsal ajánlják, hát ma azzal fogom kipróbálni, csak így kicsit drága mulatság.

Rossmanos szivacsom van, de lehet ma megnézem a százasban, hogy nincs-e vmi olcsó.

Miért nem lesz olyan, mint a képeken? Szerinted nem csak gyakorlás kérdése?

2013. júl. 2. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
én sminkszivaccsal csinálom, eurós boltban vettem. Igen, gyakorlás kérdése az egész. "lakklemosós fültisztítóval gyorsan lejött" - én is így szoktam :) puszi
2013. júl. 2. 12:22
 5/8 A kérdező kommentje:
még ma kipróbálom és megírom, hogy sikerült :)
2013. júl. 2. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha erős színt használsz, zöldet, kéket, pirosat, lehet tényleg érdemesebb leragasztani, mert a piros kicsit megfogta a bőröm, úgy néztem ki mintha disznóvágásról jöttem volna :DD mondjuk fürdésnél lekopott :D
2013. júl. 2. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már csináltam, bár egy kicsit kevésbé volt átmenetes, de azt ajánlották, hogy mielőtt teljesen megszárad a szivacsos lakk, kend át átlátszó lakkal, és az egy kicsit még jobban egységesíti.
2013. júl. 2. 16:16
 8/8 A kérdező kommentje:

nos, kipróbáltam, és nagyon tetszik. egyáltalán nem nehéz, inkább csak időigényes.

citromsárgával és narancssárgával csináltam, már régóta teszik ez a kombó, olyan igazi summer feeling. :)

voltam eurós boltban, de nem találtam szivacsot, ezért a rossmannban vettem 400-ért. és olyan csodaszép színes lakkok vannak, a lovely-k 350-ek most. :D

szóval köszi a tippeket, nagyon bejött a dolog!

2013. júl. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!