Ombre körmök? Csinált már vki? Ti leragasztjátok a köröm körül a bőrt cellux v vmi hasonlóval?
Csináltam, szivaccsal, bár "sűrűbb" szivacs kellett volna, akkor szebb lett volna.
Nem ragasztottam le. Az egész ujjam piros lett, de lakklemosós fültisztítóval gyorsan lejött.
akkor az mosogatószivacs volt?
azon nagyobbak a lyukak, és sminkszivaccsal ajánlják, hát ma azzal fogom kipróbálni, csak így kicsit drága mulatság.
Rossmanos szivacsom van, de lehet ma megnézem a százasban, hogy nincs-e vmi olcsó.
Miért nem lesz olyan, mint a képeken? Szerinted nem csak gyakorlás kérdése?
nos, kipróbáltam, és nagyon tetszik. egyáltalán nem nehéz, inkább csak időigényes.
citromsárgával és narancssárgával csináltam, már régóta teszik ez a kombó, olyan igazi summer feeling. :)
voltam eurós boltban, de nem találtam szivacsot, ezért a rossmannban vettem 400-ért. és olyan csodaszép színes lakkok vannak, a lovely-k 350-ek most. :D
szóval köszi a tippeket, nagyon bejött a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!