14 évesen műköröm?
első vagyok.
nekem ez még jobban is tetszik legalább nem olyan "unalmas" hanem feldobja kicsit. főleg hogy nyár van így az iskolában sem szólnak érte.
egyébként én a helyedbe inkább zselés körmöt csináltatnék és nem kell feltétlenül műköröm.:)
Szerintem drága és felesleges egy ilyen fiatal lánynak.
Inkább menj el manikűröshöz, csináltasd meg a saját körmödet, ápolgasd. Egy egészséges, jól ápolt körömre büszkébb lehetsz, mint egy műkörömre, az mégiscsak bárkinek lehet. :D
Értem,de ha választanátok akkor inkább Zselés köröm,mint műköröm,nem? És lehet is,hogy inkább elmegyek egy manikűröshöz,mert iszonyat rondák a körmeim,de tényleg... repedeznek,állandóan betörik stb... nagyon nem szeretem és hiába is ápolom,tehát levágom,reszelem,polírozom,tök sz@r...pedig én mindig is hosszabb körmöket szerettem és szeretnék is. :)És a legnagyobb baja az,hogy nem erős :(
annyira jó lenne,ha valami ilyesmi lenne az én köröm is,de persze a saját :
[link] az utolsó kettő tetszik a legjobban :)
Először is tegyük rendbe a fogalmakat!
Műkörmöt 2 féle anyagból csinálnak: zselés és porcelán. Ezen belül van épített zselé, tip-zselé (tip: felragasztható műanyag vacak), épített porcelán és tip-porcelán.
Kérhetsz géllakkot (lényegében tartós lakkozás) is a körmödre, ezzel nem lehet hosszabbítani, csak a saját körmödre kerül, így teljesen természetes hatású lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!