Miért jön le a porcelán műköröm 2nap után?
Figyelt kérdés
én csinálom saját magamnak de mindig leválik kb 2nap mulva miért ?2013. jún. 18. 12:11
1/12 anonim válasza:
Valamit biztos nem jól csinálsz.
2/12 A kérdező kommentje:
de mit? megreszelem először a körmöt utána bekenem gomba ölővel és aztán kezdem építeni
2013. jún. 18. 12:20
3/12 anonim válasza:
Azért jön le, mert nem tudod, hogy hogy kell csinálni.
Attól, hogy úgy néz ki, hogy hú, de könnyű, és csak kenjük a cuccot rá, nem így működik.
Az előkészítés meg nem abból áll, hogy megreszeled a körmöd.
4/12 anonim válasza:
Nem csak gombaölőt kell alákenni,vannak különböző előkészítő kencék. Olvass utána aztán kezdj neki.
5/12 anonim válasza:
A műköröm nem az előkészítő kencék miatt marad fent.
6/12 anonim válasza:
nem jó alapanyagot használsz és szerintem tapadás elősegítőt is érdemes venni.
7/12 anonim válasza:
Semmi köze az alapanyaghoz. Nem tudja megcsinálni, mert nem tanulta! ilyen marha egyszerű. Mindenki azt hiszi, hogy könnyű. Ha az lenne, nem lenne ennyi rossz körmös.
8/12 Joy Turner válasza:
Mert lila gőzöd sincs arról, hogy hogyan és mit kell csinálni. Azért.
9/12 A kérdező kommentje:
nem arra voltam kíváncsi hogy van e gőzöm róla vagy nincs nem kell egyből leszólni! egyszerűen csak ötleteket akaratam azoktól akik tapasztaltabbak e téren mit én aki normális választ adott annak köszönöm szépen :) veszek majd előkészítő cuccot és meg probálom majd azzal.
2013. jún. 18. 23:40
10/12 anonim válasza:
Felesleges pénzkidobás! Nem jól készítesz elő, nem tudod a porcelánt használni, ergo, megint le fognak esni a körmök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!