A liquid az (a folyadék amibe mártod az ecsetet, hogy fel tudd rá venni a port). Borzasztó szaga van, csak jól szellőző helyen használd! Ja és ne szagolj bele közelről...tapasztalat :D
2013. jan. 31. 22:37
2/9 anonim válasza:
A liquid már csak ilyen. Amúgy minél gagyibb minőség, annál büdösebb. Speciel pont ez az anyag az, amiből nem mindegy, hogy milyen használsz. Az olcsók azért olcsók mert van benne sok-sok MMA, amit a fél világon betiltottak már, kivéve kínában. S mivel gondolom, nem szakmabeli vagy, valószínűsítem, hogy a neten rendelted, ami nem a legmegbízhatóbb beszerzési forrás.
Durva allergiád is lehet tőle, na nem a szaga miatt.
2013. jan. 31. 22:41
3/9 A kérdező kommentje:
új liqidet vehetek hozzá másik márkától ehhez a porhoz??????
2013. febr. 1. 20:38
4/9 anonim válasza:
vehetsz. az is büdös lesz.
2013. febr. 1. 21:04
5/9 A kérdező kommentje:
rosszul fordítottam
nem liquid hanem liquid oldó(aceton)
jobban megnézve nincs is liquid
szóval szerzek de addig szerintem elleszek a csillámokkal meg a strasszokkal
szóval jó lesz ezekhez a porokhoz új liqid??
mindenkinek megy a like
2013. febr. 2. 12:32
6/9 gabriell88 válasza:
Ligvid nélkül nem lehet porcelánt építeni, a két anyagot keverni kell, és igen ami levegőre szárad az büdös.Vegyél zselét, azzal könnyebb dolgozni és nem büdös
2013. febr. 2. 17:15
7/9 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy anélkül nem lehet csak nem jött még meg
csak túl sokba kerül az uv lámpa
problem megoldva
2013. febr. 2. 17:59
8/9 gabriell88 válasza:
Én is porcival kezdtem, de ha újra kezdeném, akkor zselét használnék, Nagyon gyorsan kell dolgozni a porcelánnal.Ne felejtsd el előtte lekezelni a kezet, bojhozd fel, majd kend le nail prep majd a primerrel(nem minden esetben gyártótól függően a porcelánhoz és a zseléhez más primer kell/kellhet)
2013. febr. 3. 06:42
9/9 gabriell88 válasza:
A nem megfelelően előkészített kéz, gombásodást vagy felválást okozhat! Én egy 10-ért vettem akciósan a lámpám. majd beiratkoztam suliba, és kaptam az anyagokat.Lehet már őket csomagban is kapni..mármint a lámpát és az anyagot, úgy hallottam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!