Melyik a tartósabb műköröm? A zselé vagy a porcelán? És ha gyenge a körmöm, akkor tip-et kérjek alá? A zselét vagy a porcelánt könnyebb leszedni? Melyik tart tovább?
Mindkettő egyformán tartós, ha jól van feltéve. A körmös majd eldönti, mit rak. Jó esetben..
A tip-et felejtsd el, régen elavult technika.
A porcelánt könnyebb leszedni, mert le lehet oldani. A zselé pedig csak reszelhető.
A melyik tart tovább mire vonatkozik? Az elkészítési ideje általában a porcinak gyorsabb. Mivel egyforma tartósak, 4-6 hétig fent kell, hogy legyen.
hát persze.
biztos szép a tip zselé, bár én profi körmöst még sosem láttam, aki dolgozna vele, pedig ismerek párat. De lehet, csak titkolják.
De te csak csináld :)
És bár tényleg macerásabb az áztatás, mint a reszelés, viszont áztatásnál igen nehéz belereszelni a körömbe, míg ez a reszelésnél nem egyszer elő szokott fordulni.
A vendég ujjai pedig nem aszalódnak össze tőle, sőt, én még allergiával sem találkoztam, holott a sok év alatt volt már pár vendégem, és még senki sem volt allergiás az acetonra. Természetesen előfordulhat, de sokkal több allergiás eset van a zselénél, vagy porcelánnál, mint az acetonnál.
Nem mellesleg, a tip a formája miatt elég rendesen behatárolja a körömformát. Míg az épített köröm olyan lesz, amit csak akar az ember. Mondjuk elég bután tud kinézni a kocka tipből reszelt hegyes förmedvény. Hogy a többi speciális formáról ne is beszéljek. Azokat csak és kizárólag építeni lehet.
kikérem magamnak én tudok porcelánozni nagyon szépen nem kontár módon saját szettem van és csak 12 vagyok.
egyépként jó meglátás a porci mert aki kicsit ügyesebb otthon is le tudja szedni és nem kell érte pénzt adni
nem kell leszólni ha nem tudod hogy télleg tudok e
egyébként nagyon vicces a harangos hasonlat csak nem is hasonít
egyébként tudok saját szettem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!