Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körömfestés állna jól?

Milyen körömfestés állna jól?

Figyelt kérdés
15 vagyok. Sajnos óvoda óta rágom a körmeimet, van mikor kicsit leszokok, de aztán megint újrakezdem. A legrosszabb az egészben, hogy tövig rágom a körmeimet, így egyre kisebbek azok... Szóval, néha elkezdtem festeni a körmömet, mert szégyellem azokat, és feltűnt, hogy mikor ki vannak festve, nem rágom. Milyen körömfestést javasolnátok?

2013. júl. 1. 20:03
 1/4 anonim válasza:

Színekre gondolsz vagy milyenre? :D

Amúgy szerintem most úgyis nyári szünet van rakass fel műkörmöt (nem rendes csak ilyen ragasztóst) nekem is volt és tök szépen megnőtt a körmöm és szép lett. :)

2013. júl. 1. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
hát úgy együtt szín, minta..:)
2013. júl. 2. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:

a műköröm jó ötlet :)

az essence-nek van kifejezetten körömrágásról leszoktató lakkja, színtelen, de nagyon rossz ízű, úgyhogy ha nem akarsz erősebb színt, akkor azt próbáld ki. amúgy meg mindegy a szín meg a minta, keress olyat, ami neked tetszik, szívesen viselnéd.

16/L

2013. júl. 3. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy Miss Sporty körömerősítőm . Nagyon bevált. Én is rágtam a körmöm , és akkor anyukám hozta. Felkentem általában két rétegben. Amikor elkezdtem rágni és bevettem a körmöm a számba elfacsarodtam. Annyira keserű volt , majd meg őrültem. hamar le is szoktam és bevált. Megnőtt szépen a körmöm. 3 ilyen kis "tégelyt" elhasználtam. Ezzel csak az a baj hogy nekem hajmosásnál mindig lekopott (érdemes utána fölkenni).

Miután elhasználtam ezeket azóta váltottam egy Eveline SOS körömerősítőre. Ez nem igazán szoktat le mert nem keserű. De nem kopik le hajmosás után. Szerintem megéri :)

2013. júl. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!