Hogyan gyúrjak a nemi szervemre?
Ennek a vitának nem sok értelme van, ezért inkább a kérdésre válaszolok.
Valóban a PC izmokat kell edzeni. Erre van 3 gyakorlat, amit kipróbáltam és meg is volt a hatása, bár amióta leálltam vele, már nem annyira lehet érezni. Fontos rendszeresen csinálni.
1. gyakorlat: szorítás (összeszorítod az izmodat 3 mp-ig, mint amikor visszatartod a vizeletet, majd elengeded)
2. gyakorlat: Gyakorlatilag ugyanaz az izom, mint az elsőnél, viszont olyan gyorsan kell összeszorítanod és elengedned, amennyire csak tudod
3. gyakorlat: Ennél ki kell nyomnod, majd elengedni normál tempónál (ugyanazzal az izommal, ahogy a "nagy dolgot" végzed a WC-n)
Mindegyik gyakorlatból 5-5 darabot kell végezni naponta 5x. Aztán minden héten további 5-5-tel lehet növelni. Gyakorlatilag bárhol meg lehet csinálni észrevétlenül (ebédnél, tömegközlekedésen, irodában stb.) Nekem az okozta a nehézséget, hogy naponta 5x emlékeztessem magam erre.
A gyakorlatot a Brauer házaspár ESZO (ELnyújtott Szexuális Orgazmus) című könyvében olvastam, ahol ez a gyakorlatsor
"beugrónak" számít.
Ha rákeresel a neten a Scribd oldalán megtalálod a könyvet.
mindennek alapja a motiváció. mivel a kérdezőnél a melegség kizárva, ezért egy igencsak szimpatikus, karizmatikus nyuszifül a megoldás.
Mert egy NŐ az bizony be tud keményíteni akármilyen lompost is..de ha nem szimpi, akkor térdelhet bármeddig..
menni fog, csak keresni kell a megfelelő edzőt..
na, az majd gyúrni fog..vagy, marad az öt comb...
Annyit fűznék hozzá, miután végigolvastam, hogy kérdező, az orvosi egyetemen tanulok, tanulok anatómiát, szövettant, felboncoltam már néhány embert, és a péniszben nincsen izom, ezt beszoptad. Ha szerinted a barlangos test izom, az olyan, mintha a májat a húslevesedben húsnak hívnád. Vagy a vesét vagy a velőt...
o23r-nek végig igaza volt, csodálom, hogy ennyi türelme volt hozzád. A 35-ös válaszoló pedig elég tájékozatlan, neki sem kéne olyan témába beleokoskodnia, amihez nem ért.
A szarástól erösödik a hasizmom?
Nekem ettöl lett kockás. Mármint nem a hasam hanem a kaki
Na mind1, én nem elismerem ha tévedtem, ha tényleg orvosi egyetemen vagy akkor elhiszem neked. 1 pont neked o23r gratulálok:)) De ezzel még nincs vége..;)
és köszi a felvilágosítást:) Elvégre azért kérdezek, hogy okosabb legyek:)
Hát ezt jól bebuktad. Attól, hogy nincs izom még lehet azt erősíteni, hogy merevebb legyen és azt is lehet, hogy hosszabb. Több féle nyújtó gyakorlat van és hatásosak. Bár ez is olyan mint az edzés ha abba hagyod leeresztesz.
Szóval nagyon nincs igazad a méret növelésben. Perpill a szóbeszéd se arról szólt, hogy lehet e növelni, hanem arról, hogy izom van benne vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!