Szteroid használata?
Figyelt kérdés
2-3 Hónapja használtam Tablettás szteroidot, de viszont ma elkéne mennem orvoshoz,de nem merek, feljelentene ha meglátná a magas tesztoszteron szintet a vizeletmintámban ? 17éves vagyok. (normális válaszokat légy szíves)2013. aug. 5. 12:14
21/26 anonim válasza:
Sok versenyzőt látok a teremben, de nem dühöng senki. Valószínűleg ők rendben vannak.
22/26 anonim válasza:
Egy itteni srác 3 havi szteroidozástól meghalt, mert leállt mindkét veséje, és listára sem tették, mert ő tette tönkre. A szteroid mindenkinél máshogy hat, más reakciókat indít el, ebben rejlik a fő veszélye. Szedjétek csak nyugodtan, lőjétek szét magatokat a teremben inzulinnal, én a helyedben inkább olvasókörbe járnék, mert 6 és fél sorból a fele sem értelmes mondat...
23/26 anonim válasza:
utolsó előtti: átjött a lényeg látom,a dühöng alatt nem azt értettem hogy szétveri a termet:)
utolsó: te mi a fas.zomról beszélsz olvasókör??:DDDDDD
te még a cserkészcsapatba is gyenge voltál vagy mi?D:D
24/26 anonim válasza:
ja igen leeht h ténylegesen csak 3 hónapot koxolt,de lehet előtte már olyan vesebete volt mint a szemét,makk egészségesen valaki nem hal meg 3hónap szeroidtól
én fiatalab koromban 12-13éves koromig napi szinten ittam,utána 14-17ig fű,közben 14-16ig hadd ne mondjam hogy még mi ment,aztán 19éves koromtól kox,júniusban voltam dokinál,vérkép,máj vese és a többi cucc makulátlan minden:)
25/26 anonim válasza:
ez fejbe dől el aki folyton az egészségen kattog annak előbb utóbb valami baja lesz
26/26 anonim válasza:
ja meg a tabisakat télleg kerüljétek és akkor erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!