Miben különbözik az Amerikai elit testépítők Szteroid használata a magyarokénál? Mert sokkal nagyobbak! Konditeremben mit használnak a leggyakrabban a hobbisták? Tabletta/Injekció
Azert egy Voros Zoli nem marad el sokkal meret tekinteteben az elittol.Itt arrol van szo,hogy Amerikaban sokkal tobben uzik ezt a sportot,igy konnyebben "termelodik ki" kozuluk az a par tucat genetic freak,aki alkalmas olyan izomtomeg felepitesere,ami egy Mr. Olympia-n elvaras.
Nyilvan az anyagi korulmenyeik is lenyegesen jobbak,a legjobbak megtehetik,hogy nem is dolgoznak,mert van szponzoruk,igy az egesz eletuk a testepites korul forog.A koxot is konnyebb beszerezni Mexikobol,es mivel nagy a kereslet,nagy a valasztek is.
Kedves Utolso!
Kerlek,ne legy naiv.Az altalad felsorolt,valoban tiszteletre melto testepitok nem naturalok.Nem kell bevenni a reklamszoveget,hogy sima tapkieggel elerheto az o szintjuk,mert nem az.
"Kedves Utolso!
Kerlek,ne legy naiv.Az altalad felsorolt,valoban tiszteletre melto testepitok nem naturalok.Nem kell bevenni a reklamszoveget,hogy sima tapkieggel elerheto az o szintjuk,mert nem az.
"
Igen lehet, hogy használtak.De egyáltalán tudod mi az a szteroid?? Amit én küldtem linket, az is olyan mint a szteroid csak nincsen olyan káros hatása és legális. Van egy bizonyos szint, amikor nem bírsz tovább fejtődni akkor kell tesztoszteront szedni. De sokan azt hiszik beszedi a tablettát, aztán milyen izmos lesz megfelelő étkezés és edzés nélkül.
ma 09:28
Igen,tudom,mi az a szteroid,es azt is tudom,hogy csak egy olyan termek van,ami hasonlo hatast er el,mint a szteroid:egy masik szteroid.Nincs olyan legalis tapkieg,amivel szteroidokhoz hasonlo hatast erheto el mellekhatasok nelkul,ha nem hiszed,jarj utana.
Es en egy szoval sem allitottam,hogy a nevezett testepitok csak a cuccnak koszonhetik az eredmenyeiket,nem tudom,ezt hogy olvastad ki a szavaimbol.
"Igen lehet, hogy használtak.De egyáltalán tudod mi az a szteroid?? Amit én küldtem linket, az is olyan mint a szteroid csak nincsen olyan káros hatása és legális"
Grat! Látszik hogy fogalmad sincs a dolgokról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!