Stanazolol 10mg-s 200db tabletta után kell szedni hormonvisszaállítót?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 18:26
1/7 anonim válasza:
neked fölösleges, világ életedben egy gyenge buta selejt leszel, minek költenéd ilyenekre a pénzed?
2/7 clint válasza:
hát nem lenne hülyeség, mível rohadtul de nem stanazololt szedtél be, az csaka dobozán van.
4/7 A kérdező kommentje:
zsír, hogy semmi értelmes választ nem kaptam. Nektek is sok szabadidőtök lehet, hogy tök felesleges kommenteket írtok, inkább dolgoznátok ehlyette :/
2011. máj. 3. 12:47
5/7 clint válasza:
odaírtam hogy igen kell, mível nem eredeti a stana, amit kaptál hanem tesztózott. Jelenleg nincs 10 mgos stana idehaza. És mível metiltesztó van benne rohadt káros, emiatt érdemes lenne szedni visszaállítót, de még az sem biztos hogy használ.. ennyi, odaírtam a választ az előzőben is.
6/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy magyar országon nincs ilyen?
2011. jún. 14. 14:17
7/7 hammerfal válasza:
Agyrákot kapok ettől a sok féleszû töl.
:"D
10mg os kapható
a nem létező L.A gyártól és a létező Brithis Dragon-tól
Az utóbbit nehéz beszerezni és akkor sem biztos hogy eredeti
Vissza térve a kérdésedre igen kötelező mivel a hormonszinted a béka feneke alá leesik az vele az izom is leépül úgyhogy irány a doki és kérd hogy segítsen!
Üzenem a kedves gyógyszerész "kolegáknak" hogy ne beszéljenek fa*zságokat.
:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!