Xyu kérdése:
Miert faj a combom szteroid injekcio utan?
Figyelt kérdés
este meg reggel faj jobban napkozbe amikor bemelegszik akkor mar nem annyira de amikor labazni szeretnek nem megy mert elore is koszonom a NORMALIS valaszokat2013. júl. 18. 21:34
3/12 Dogmatix91 válasza:
Gyulladás. Biztos jó minőségű cuccot kaptál...
4/12 A kérdező kommentje:
a cucc az jo de ha megis fertozes akkor forduljak orvoshoz? de mi lehet meg amitol faj?
2013. júl. 18. 22:09
5/12 anonim válasza:
Rossz helyre adják, rosszul adják be, bármi lehet. Azért erről ne nagyon írj, mert júliustól használnod is illegális.
6/12 A kérdező kommentje:
aha renben ertem es ha nem mulik el mit tegyek?
2013. júl. 18. 22:24
7/12 Dogmatix91 válasza:
Honnan tudod, hogy jó a cucc? Van otthon laborod és megvizsgáltad? Bármi lehet benne. Miért nem kérdezed meg attól akitől vetted, hogy mégis mitől fájhat? Kíváncsi vagyok milyen választ ad.
8/12 anonim válasza:
na miaz, telenyomtad magad, aztán nem tudsz edzeni?
1. opció: hülye vagy és átb4sztak a cuccal
2. opció: hülye vagy és rosszul adtad be(koszos tű, nem megfelelő higiénia, rossz hejre ment, stb)
vagy mindkettő :D Gratulálok!
9/12 anonim válasza:
Ugyanoda adod mindig?
Mióta?
És hogyan adod be?
10/12 A kérdező kommentje:
a combomba adom be miután a buborékokat felkocogtattam a tetejére és kinyomtam őket ameddig ki nem csordul a tűből egy kicsi utána belenyomom a combomba oldalra visszaszívom kicsit hogy nem e véres és ha nem akkor beadom kihúzom utána maszírozom 1-2 percig és kész
2013. júl. 19. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!